29 september 2023

7 gedachten over “Sinusitis voorkomen of verzachten met deze natuurlijke middelen

 1. beste heb over heel mijn hoofd zeker gezicht als ik durk suissingen neus wangen voorhoofd!kan je mij raad geven!dokter hier geven neusdruppels help niks mvg emma op mijn voorhoofd soms met vrijven barst daar iets sec hevige pijn

 2. Als u last hebt van oorsuizingen wees voorzichtig er bestaat geen medicijn daar voor.ik heb het al bijna veertien jaar .Men kan alleen en beetje nek oefeningen doen en dan helpt dat ook niet altijd groetjes

 3. Hoi Francois ,
  Ik heb 4 weken doorlopend sinusitis en het wil maar niet over gaan .
  Welke Chinese kruiden zijn goed.
  Heb alles geprobeerd.
  Wil geen antibiotica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.