Herbalife een eenzijdig crash dieet of een gezond eetpatroon?

Spread the love

[fusion_builder_container background_color=”#282a2b” background_image=”https://leefnugezonder.be/wp-content/uploads/2015/02/Black_background-1.jpg” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”center center” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe gezondheidstips?

Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en krijg alle nieuwtjes als eerste DIRECT in je mailbox!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”25″ bottom_margin=”25″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/][fusion_text][bftpro-form-start 1]

Je Naam:[bftpro-field-static name]
*Je Email:[bftpro-field-static email]

[bftpro-submit-button 1 “Aanmelden”]
[bftpro-form-end 1][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20px” padding_right=”0″ hundred_percent=”yes” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”3_4″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Herbalife een eenzijdig crash dieet of een gezond eetpatroon?

Herbalife kwam nu al meer dan tien jaar geleden vanuit Amerika naar ons overgewaaid. Toch is het nog steeds opvallend populair.

Dat is vooral het geval voor al diegenen die iets aan hun overgewicht willen doen, zonder daar al teveel inspanningen te moeten voor leveren.

Herbalife werkt hoofdzakelijk met eiwitshakes, tussendoortjes en voedingssupplementen om je gezond streefgewicht te bereiken.

Is het mogelijk om met Herbalife je streefgewicht te bereiken, en ook te behouden?

Is Herbalife een gezond eetpatroon om vet te verbranden en gezond af te slanken?

Ondanks het feit dat de mensen achter Herbalife niet willen weten van een dieet maar van een gezond eetpatroon, is het een blijver onder de vele diëten.

Herbalife is in de eerste plaats bedoeld voor de velen die in een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk gewicht willen verliezen.

Dat lukt vooral de eerste weken van het Herbalife dieet.

Herbalife is zeker geen dieet dat je gemakkelijk lang kunt volhouden.

Zie jij het zitten om levenslang haast uitsluitend shakes te eten en voedingssupplementen te slikken?

Wat is Herbalife?

Herbalife is één van de vele eiwit diëten. Eiwitten krijg je bij voorkeur naar binnen via een gezond, evenwichtige en vooral gevarieerde voeding. Herbalife geeft echter de voorkeur aan eiwitshakes en aan maaltijdvervangers rijk aan eiwitten.

Herbalife is afvallen met eiwitshakes
Om vet verbranden en gezond afslanken mogelijk te maken, vervang je in het Herbalife dieet twee maaltijden per dag door een eiwitshake of een reep.
Voor je diner of je avondmaal heb je de keuze uit vis, kip of tahoe en veel groenten.
Als tussendoortjes gebruik je energierepen rijk aan… eiwitten, sojanootjes, of verse rauwe groenten.
Dit kun je eventueel aanvullen met allerlei voedingssupplementen en siropen aan.

Gezond afslanken met een gevarieerd eetpatroon

Als je wilt voorkomen dat je constant moet diëten om toch maar je streefgewicht te behouden, dan kies je zeker niet voor een dieet maar voor een gezond eetpatroon.

Een gezond eetpatroon is evenwichtig en gevarieerd. Het bestaat dus zeker niet hoofdzakelijk uit eiwitten, zoals dat bij de meeste ongezonde crash diëten het geval is.

Naast hoogwaardige eiwitten bevat het ook gezonde, en dus onverzadigde vetten, en trage koolhydraten.

Dat is dus bij Herbalife duidelijk niet het geval.

Herbalife is een eenzijdig crash dieet met een hoge concentratie aan eiwitten, en met zo weinig mogelijk vetten en koolhydraten.

Gezonde, onverzadigde vetten zijn nochtans een belangrijke bron van energie.

Trage koolhydraten zijn rijk aan voedingsvezels, en deze zijn onmisbaar om gezond af te slanken.

Dat niet alleen, voedingsvezels zorgen tevens voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang.

Zo wordt je lichaam constant gezuiverd van alle mogelijke giftige afvalstoffen.

Een zuiver lichaam zonder afvalstoffen zal meer vet verbranden en gemakkelijker afvallen.

Een volwaardig en gezond eiwit dieet

Een gezond, volwaardig en gevarieerd eiwit dieet is ongetwijfeld het Vitadis Slanker Leven Plan.

Dat werd zowel door diëtisten als voedingscoaches niet voor niets uitgeroepen tot het beste eiwit dieet van 2014 en 2015.

Vitadis voeding en Vitadis recepten zijn gevarieerd en bestaan niet uitsluitend uit hoogwaardige eiwitten. Vitadis voeding heeft ook gezonde, onverzadigde vetten en trage koolhydraten als onmisbare ingrediënten.

Vitadis hielp ondertussen al meer dan 30000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun overgewicht af.

Een volledig en onafhankelijke review van het Vitadis Slanker Leven Plan, lees je HIER

leefnugezonderbuttonMEERINFORMATIE

 

 

Is afvallen zonder jojo effect met Herbalife mogelijk?

Dé vraag is ongetwijfeld of gezond afvallen zonder het gevreesde jojo effect met Herbalife mogelijk is.Volgens diëtisten en voedingscoaches is Herbalife een ongezond crash dieet.
Met een crash dieet realiseer je vooral tijdens de eerste weken van je dieet spectaculaire resultaten.
Dat gewichtsverlies is haast uitsluitend vocht en weinig vet.
Met twee eiwit shakes, eiwitrijke energierepen als tussendoortje en slechts één volwaardige maaltijd per dag, hou je het Herbalife dieet nooit lang vol.
Eens terug in je oude, lees ongezonde eetgewoonten hervallen, vliegen de kilo’s er vlugger aan dan je ze tijdens de eerste weken van je dieet kwijt speelde.
Zo weeg je al vlug méér dan bij het begin van je Herbalife dieet.
Een eenzijdig dieet zoals Herbalife er een is, zorgt al vlug voor een tekort aan gezonde voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen, sterke antioxidanten en onmisbare voedingsvezels naar binnen.
Daardoor wordt je immuunsysteem en je natuurlijke weerstand verzwakt, waardoor je een groter risico loopt op allerlei aandoeningen.
Herbalife schenkt tevens weinig of geen aandacht aan voldoende lichaamsbeweging.
Dat is nochtans noodzakelijk om verantwoord af te slanken zonder jojo effect.
Past afvallen met Herbalife in een gezond eetpatroon, of niet?
Met Herbalife eet je dagelijks:
  • Twee eiwitshakes
  • Een volwaardige maaltijd als diner of avondmaal. Dit bestaat uit kip, kalkoen, vis en veel groenten
  • Vijf porties groenten
  • Vijf stukken fruit
  • Drink je acht glazen water

Fruit is gezond, maar bevat fruitsuikers zoals fructose en glucose. Daarom raden diëtisten en voedingscoaches aan ook fruit met mate te eten, maximaal twee stukken fruit per dag.

Gezond alternatief voor het Herbalife dieet

Herbalife is een eenzijdig, en een weinig gevarieerd crash dieet, dat je nooit lang kunt volhouden. Het gewichtsverlies dat je ermee realiseert, is slechts tijdelijk.

Herbalife is ook een duur dieet.

Zoals alle crash diëten, is het Herbalife dieet een duur dieet. Je moet rekening houden met een kostprijs tussen de 250 en 300 euro per week, en dit voor een gewichtsverlies dat slechts erg tijdelijk is.

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een relatief goedkoop en gezond alternatief voor het Herbalife dieet. Voor een wekelijks gewichtsverlies van 3 tot 6 kilo, betaal je slechts 3,70 euro per dag. Een aanvaardbare kostprijs voor ene dieet van hoge kwaliteit.

Met het Vitadis Slanker Leven Plan beschik je in alle omstandigheden over evenwichtig samengestelde voeding en recepten met naast een hoge concentratie aan hoogwaardige eiwitten, ook voldoende gezonde vetten en trage koolhydraten.

Je kan nu tijdelijk voordelig kennismaken met het Vitadis Slanker Leven Plan.

Als lezer van Leefnugezonder, je bent ondertussen al met meer dan 43000, genieten immers van een tijdelijke korting van 60% op je volledige bestelling, hoe groot of hoe klein die ook is.

leefnugezondervitadisbuttonGROOT(1)

 [/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”https://leefnugezonder.be/de-beste-afslankmethode-van-nederland/” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”0″ bottom_margin=”25″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/][fusion_text]

101 VoedingsTips

Wil jij ook gezond eten, maar dan ZONDER al die vieze shakes en repen? Ben je op zoek naar gezonde gewoonten waar jij zelf de keuze hebt, zonder vastgestelde eentonige eetschema’s?

[/fusion_text][fusion_button link=”https://101voedingstips.be” color=”default” size=”xlarge” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”center” class=”” id=””]Lees Meer[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2 gedachten over “Herbalife een eenzijdig crash dieet of een gezond eetpatroon?”

  1. Ben 35 kilo afgevallen zonder dieet, wel veel water drinken, soms alleen vis of vlees zonder aardappelen of groenten en dan weer dagen alleen fruit
    Veel aziatische keuken japans, …vietnamees chi

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.