Kokosvet of boter om gezond af te vallen

[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20px” padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Kokosvet of boter om gezond af te vallen

Kokosvet of kokosolie is een puur natuurlijk voedingsproduct, en toch bestaat het voor bijna 90% uit verzadigde vetten. Tot voor kort werd eensgezind aangenomen dat verzadigde vetten en zeker transvetten oorzaak waren van overgewicht en daaraan gelinkte aandoeningen.

Naar de invloed van kokosvet en kokosolie op onze gezondheid en lichaamsgewicht werd de laatste jaren steeds meer onderzoek verricht.

Uit de resultaten van al deze studie’s blijkt nu dat dit vet afkomstig van kokosvlees uitstekend is om je gezondheid te stimuleren en om gemakkelijker meer vet te verbranden en gewicht te verliezen.

Waarom is kokosvet gezond om verantwoord af te vallen, en hoe kunnen we kokosvet het best gebruiken?

Kokosvet en andere kokosproducten is een puur natuurproduct dat steeds meer wordt gebruikt, zowel in de keuken als om onze gezondheid en ons lichaamsgewicht te verbeteren. Kokosvet bestaat uit het witte vruchtvlees van de kokosnoot, en toch heeft het vooral verzadigde en dus ongezonde vetten aan boord.

Wil jij ook dit vet gebruiken voor een betere gezondheid en lichaamsgewicht?

Geef dan altijd de voorkeur aan de onbewerkte en dus niet geraffineerde vorm.

Zo ben je zeker dat niets aan je kokosvet werd toegevoegd en je een puur natuurproduct gebruikt.

Kokosvet is rijk aan gezonde voedingsstoffen en gezonde vetzuren

Kokosvet is niet alleen rijk aan gezonde voedingsstoffen. Het barst tevens van super gezonde, middellange keten’ vetzuren. Deze vetzuren worden razendsnel door onze spijsvertering en onze darmen opgenomen, zodat ze via ons bloed snel in onze lever terecht komen.

Het opslagen van deze vetten uit kokosvet is dus onmogelijk, waardoor je er niet dik van wordt.

Kokosvet vergroot je verzadigingsgevoel

Kokosvet zorgt voor nog meer voordelen. Zo verlengd het je verzadigingsgevoel. Je honger blijft daardoor langer uit, waardoor je automatisch minder eet en afvalt.

Dit gezond vet wordt vrijwel onmiddellijk omgezet in onmisbare energie, nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Van kokosolie is ook geweten dat het een gunstig effect heeft op de werking van je schildklier. Door het gebruik van kokosvet, moet je schildklier geen ongezonde vetten verwerken.

Je valt makkelijker af met een gezond eetpatroon om meer buikvet te verbranden

Soep makenWil je meer vet verbranden , je gezondheid verbeteren en sneller afvallen? Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programmavan Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde maniermeer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is hetVet Verliezen1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees jeHIER

Waarom afvallen met kokosvet?

Vet en andere kokosproducten activeren je metabolisme of stofwisseling. Daardoor wordt je vetverbranding in een hogere versnelling geschakeld, waardoor je dus meer opgeslagen lichaamsvet verbrandt sneller afvalt.

Kokosolie en vet bestaat dan wel grotendeels uit verzadigde vetten maar verteren makkelijker en worden sneller door je lichaam opgenomen. Kokosvet zorgt tegelijk voor een strakke, jonge en fluweelzachte huid en verkleint je risico op levensgevaarlijke hart en vaatziekten.

Hoe afvallen met kokosvet?

Om makkelijker af te vallen, gebruik je drie eetlepels vet of olie per dag. Je doet dit bij voorkeur voor iedere maaltijd. Kokosvet is ook uitstekend om te bakken en te braden, en als gezond brood smeersel.

Met vet gaat je lichaam niet in spaarstand. Afvallen verloopt zo op een aangename en leuke manier.

Kokosvet, in combinatie met meer bewegen, doet je dus nog sneller af.

Kokosvet en kokosolie

leefnugezonderbuttonGROENEVVersterken ook je darmflora: dat hebben we te danken aan de hoge concentratie gezonde vetzuren. Deze helpen bij het bestrijden van allerlei schimmels, bacteriën, virussen, ontstekingen en parasieten. Kokosolie zorgt op die manier voor een gezonde darmflora, een goede spijsvertering en een vlotte stoelgang

leefnugezonderbuttonGROENEVVertraagt huidveroudering: kokosvet is in staat om je natuurlijk verouderingsproces, en vooral die van je huid, aanzienlijk te vertragen. en zorgt zo voor een strakke, stralend een fluweelzachte huid.

leefnugezonderbuttonGROENEVZorgen voor een uitstekende massageolie: door beiden een beetje te verhitten, laat het zich makkelijker uit smeren.

leefnugezonderbuttonGROENEVHelpen tegen huidaandoeningen: zoals eczeem, psoriasis, acne en jeugdpuistjes

Waar koop ik kokosvet­?

Vet en andere kokosproducten koop je best in de natuurwinkel of in de bio- shop. Zo ben je steeds zeker van de hoogste kwaliteit. Je kan het ook online bestellen bestellen

Kokosolie is goed voor je haar

Kokosolie is voedend voor alle haartypes en herstelt daarnaast ook beschadigt haar. Daarnaast is het aangetoond dat uw haar er zachter van wordt. Om uw haar te wassen met kokosolie, dient u het eerst tot aan de wortels in te brengen. Vervolgens moet u het een half uur in laten trekken om het daarna uit te spelen met warm water.

Met vet en olie afkomstig van het vlees van kokos verbrand je meer vet en wal je makkelijker af

Makkelijker af te vallen doe je met een gezond eetpatroon en het Vet Verliezen 1.0 Programma

Gezond leven en makkelijker afvallen doe je niet met een dieet, maar met een gezond eetpatroon. Eengezond eetpatroon dat ons makkelijker doet afvallen is ongetwijfeld hetVet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.

DatVet Verliezen 1.0 Programmahielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]vetverliezenbanner[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]