Sapkuur helpt je razendsnel van je dikke buik af + Recepten

Sapkuur

Ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe gezondheidstips?

Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en krijg alle nieuwtjes als eerste DIRECT in je mailbox!

[bftpro-form-start 1]

Je Naam:[bftpro-field-static name]
*Je Email:[bftpro-field-static email]

[bftpro-submit-button 1 “Aanmelden”] [bftpro-form-end 1]

Sapkuur helpt je razendsnel van je dikke buik af + Recepten

Sapkuur met het drinken van zelf geperst vruchtensap helpt je razendsnel van je dikke buik af. Je ongezond buikvet maakt op die manier plaats voor een slanke lijk en een platte buik met weinig of geen vet en des te meer spieren. 

Wist je dat spieren onmisbaar zijn om  meer vet te verbranden en makkelijker af te vallen? Spieren verbruiken immers calorieën, zelfs in rust. Afvallen doe je niet met een van de vele diëten, maar met een gezond eetpatroon.

In zo’n gezond eetpatroon die je aan spieropbouw, of het tegenovergestelde van wat een ongezond crashdieet doet. Door het eenzijdig karakter van zo’n nutteloos crashdieet verlies je spieren in plaats van er meer te kweken.

Wil jij op makkelijk je dikke buik kwijt? Doe dan wat in dit artikel beschreven staat en drink deze vet verslindende sapjes.

Een sapkuur of sap dieet is in de eerste plaats bedoeld voor al diegenen die hun lichaam willen zuiveren van alle giftige afvalstoffen om zo meer opgeslagen vet en ongezond buikvet te verliezen en makkelijker afvallen. Twee vliegen in een klap dus.  Door regelmatig zo’n sapkuur in je gezond eetpatroon in te passen maakt je dikke buik al vlug plaats voor een slanke lijk en een platte buik zonder vet en meer spieren.

Met een sapkuur voel je je gezonder, vitaler en beter in je vel dat ooit.

Met zo’n sapkuur krijg je immers alle gezonde voedingsstoffen naar binnen die je nodig hebt om ook tijdens je afslankkuur goed te blijven functioneren.

In tegenstelling tot de vele crash diëten kamp je met zo’n sapkuur nooit met een energietekort of een gebrek aan onmisbare voedingsstoffen.

Een sapkuur is niet alleen super eenvoudig en makkelijk om volgen, het is daar bovenop nog super goedkoop ook.

Een slanke lijn met een platte buik krijg je niet alleen met een sapkuur, maar met een gezond eetpatroon om meer buikvet te verbranden

Soep makenWil je meer vet verbranden , je gezondheid verbeteren en sneller afvallen?  Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

Zelf gemaakte sapjes helpen je razendsnel van je dikke buik af 

Een sapkuur stimuleert je gezondheid en doet je op razendsnelle en gezonde manier je buikvet verbranden. Afvallen doe je uiteraard niet met zo’n sapkuur alleen.

Een sapkuur in combinatie met een gezond eetpatroon en voldoende beweging, maakt snel komaf met je dikke buik en je overgewicht. 

Een sapkuur dieet is daar bovenop ook een makkelijke manier om je gezond gewicht te bereiken en te behouden.  Deze kuur volg je gedurende een beperkte periode, en in die tijd moet je zelfs niet letten op wat, hoeveel en wanneer je eet.

Tijdens zo’n sapkuur consumeer je immers uitsluitend zelf geperste vruchtensapjes.

Van allerlei maaltijdvervangers, shakes, energierepen en dieetpillen is hier dus helemaal geen sprake.

Fruit smoothieMeer originele recepten voor een gezonde sapkuur, vind je HIER

Natuurlijker afvallen dan met een sapkuur bestaat niet.

Een sapkuur doe je uitsluitend met verse groenten en fruit, en eventueel extra vet verbrandende kruiden. Zo goed als alle soorten groenten en fruit kunnen in zo’n sapkuur gebruikt worden. Dat zorgt voor het bijkomende voordeel dat je haast uitsluitend je favoriete groenten en fruit kunt gebruiken.

Om super snel je dikke buik kwijt te spelen, voeg je extra vet verbrandende kruiden aan je sapjes toe.

Kruiden die meer vet verbranden zijn:

Een sap kuur is niet alleen super gezond, maar ook lekker en aangenaam afvallen

Gebruik bij voorkeur een slow juicer of sapcentrifuge in plaats van een blender. In een sapkuur worden alle gezonde voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen en voedingsvezels maximaal behouden.

Maak zelf je gezonde sapjes.

Zo ben je zeker van hun kwaliteit, en moet je geen toegevoegde en dus kunstmatige suikers of vetten vrezen bevatten.

Wat is een sapkuur ?

Tijdens een kuur of sap dieet gebruik je uitsluitend sapjes, en eet je dus geen vast voedsel. Op die manier verlies je snel gewicht en ongezond buikvet. Tegelijk wordt je lichaam gezuiverd van alle giftige afvalstoffen. Deze zijn het gevolg van onze ongezonde voeding, van de vele lichaamsprocessen en van de milieuverontreiniging.

Met een sapkuur:

leefnugezonderbuttonGROENEVVerlies je makkelijk en supersnel ongezond buikvet

leefnugezonderbuttonGROENEVKrijg je een slanke lijn met een platte buik

leefnugezonderbuttonGROENEVStimuleren we onze algemene gezondheid

leefnugezonderbuttonGROENEVVertragen we ons natuurlijk verouderingsproces

leefnugezonderbuttonGROENEVVersterken we ons immuunsysteem

leefnugezonderbuttonGROENEVKrijgen we meer natuurlijke weerstand

leefnugezonderbuttonGROENEVVerbeteren we onze spijsvertering, en darmflora

Hoe werkt een sapkuur dieet?

Zo’n kuur volg je maximaal tien opeenvolgende dagen. Als je dit niet zo lang volhoudt, is dat geen probleem. Ook na amper drie dagen voel en zie je het resultaat van je gezonde sapkuur.

Schakel na je sapkuur over naar je gezond eetpatroon. Telkens na een drietal weken kun je weer een sapkuur inlassen. Telkens na drie dagen herhaal je onderstaand eetschema tot dus maximaal tien dagen.

Eetschema voor een gezonde sapkuur kan er als als volgt uit:

Recepten voor je gezonde sapkuur

leefnugezonderbuttonGROENEVOntbijt: 3 wortels, 2 appelen en 1 stukje gember

leefnugezonderbuttonGROENEVTussendoortje: 1 komkommer, 4 stengels selder, 2 appelen, 8 bladeren boerenkool, 1/2 citroen, 1 stukje gember

leefnugezonderbuttonGROENEVLunch: 4 tros tomaten, 1 komkommer, 2 stengels selder, 1 paprika, 1/4 rode ui, 2kopjes peterselie en 1 limoen

leefnugezonderbuttonGROENEVTussendoortje: 6 bladeren boerenkool, 8 bladeren snijbiet, 1 komkommer en 6 clementines

leefnugezonderbuttonGROENEVAvond: 1 zoete aardappel, 1 wortel, 1 rode paprika, 2 rode bieten, 2 appelen en 1 sinaasappel

Tussen twee sapjes drink je minstens een halve liter water.

Groen sapje

leefnugezonderbuttonGROENEVIngrediënten: 1 geperst citroen, 1 theelepel geraspte gember, 1 eetlepel gehakte peterselie, het sap van enkele jonge spinazieblaadjes.  Drink dit groene sapje bij voorkeur ‘s avonds

Verfrissend sap van watermeloen 

leefnugezonderbuttonGROENEVIngrediënten: 1 kopje stukjes watermeloen uit de koekkast,  1 kopje koude, in stukjes gesneden meloen, het sap van een klein stukje gember. Drink dit gezond en verfrissend sapje zeker hete zomerdagen.

Watermeloen bestaat uit meer dan 90% water, is rijk aan voedingsvezels en bevat daar bovenop weinig of geen calorieën

Wortelsap

leefnugezonderbuttonGROENEVIngrediënten: 1 appel, 1 selderstengel, verse wortelen, enkele jonge blaadjes spinazie, en 1 kleine citroen. Wortelen barsten van oplosbare vezels, die je verzadigingsgevoel verlengen.  De enzymen die aanwezig zijn in vers en zelf geperst wortelsap doen je niet alleen meer vet verbranden. Ze zorgen tevens voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang.

Aardbei sap

Ingrediënten: 5 aardbeien, 6 dadels, en 1 banaan.

Van aardbeien werd wetenschappelijk bewezen dat ze onze vet verbrandende hormonen én ons metabolisme regelen en activeren, waardoor je meer vet verbrandt

Jij wilt toch ook zo vlug mogelijk een platte buik met weinig vet en meer spieren? Dat doe je met een gezond eetpatroon en het Vet Verliezen 1.0 Programma

Gezond leven en makkelijker afvallen doe je niet met een dieet, maar met een gezond eetpatroon. Een gezond eetpatroon   dat ons makkelijker doet afvallen is ongetwijfeld het Vet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.

Dat Vet Verliezen 1.0 Programma hielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende?

vetverliezenbanner

Author: Francois AppersHallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com