Dikke buik, daar willen we toch allemaal zo snel mogelijk van af? Maar dat is blijkbaar veel gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Anders liepen er toch niet zoveel dikke buiken rond? Afvallen doen we nog altijd met een gezond eetpatroon, gezond eten, meer vet verbranden en voldoende bewegen. Maar blijkbaar werkt deze formule makkelijker bij overgewicht over gans ons lichaam, dan op bepaalde plaatsen. Buikvet is daar bovenop veel ongezonder en oorzaak van ernstige aandoeningen. Heb jij ook last van een buikje?


Wat zou je ervan denken om die te verminderen met maar liefst 10 centimeter in amper 4 dagen? 

Dikke buikVoldoende water drinken is gezond, en wordt dan ook door diëtisten en voedingscoaches sterk aangeraden. Minstens 2,5 en maximaal 4 liter per dag. We kunnen namelijk niet alleen te weinig, maar ook teveel water drinken. Voldoende water drinken stimuleert niet alleen onze gezondheid, maar helpt ons ook makkelijker vet te verbranden en af te vallen. Water is één van de belangrijkste onderdelen van een gezond eetpatroon. Het zorgt voor heel wat gezondheidsvoordelen en doet ons sneller sneller gewicht verliezen.

JA! ik wil ook meer gezonde voedingstips en recepten om mijn gezondheid en gewicht te verbeteren!

Voldoende water drinken: 

 • Geeft ons een langer verzadigingsgevoel
 • Stelt onze honger langer uit
 • Doet ons automatisch minder eten
 • Helpt ons gezond afvallen
 • Doet sneller ongezond buikvet verbranden
 • Hydrateert en zuivert ons lichaam van alle giftige afvalstoffen als voornaamste oorzaak van onze ongezonde voeding
 • Zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang


Dikke buik verminderen met Sassy water

Dikke buikWater is dus een belangrijke hulp bij het afvallen en het definitief kwijt spelen van een dikke buik. Maar blijkbaar werkt het ene soort water beter dan het andere. Sassy water is een belangrijk onderdeel van het platte buiken of Flat Belly dieet die nu ook bij ons langzaam maar zeker meer volgers kent.

Het Flat Belly dieet

Het Flat Belly Dieet, werd ontworpen door de Amerikaanse door voedingsdeskundige Cynthia. In de eerste plaats voor het verliezen van een dikke buik. Sassy water is een heerlijk verfrissende, hydraterende en revitaliserende drank. Precies zoals klassiek water bevat ook Sassy water weinig of geen calorieën, en heeft het een gunstig effect op onze gezondheid.

Zo kun je snel je dikke buik verliezen

Het zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang, helpt bij winderigheid, en kalmeert onze spijsvertering. Door regelmatig Sassy water te drinken, kunnen we onze dikke buik met maar liefst tien centimeter verminderen in een tijdspanne van amper vier dagen.

JA! ik wil ook meer gezonde voedingstips en recepten om mijn gezondheid en gewicht te verbeteren!

De samenstelling van Sassy water is gebaseerd op het feit dat we gemiddeld minstens acht grote glazen water per dag nodig hebben om gezond te kunnen blijven functioneren. Onze dagelijkse hoeveelheid water verschilt echter van persoon tot persoon.

Het is vooral afhankelijk van ons geslacht, leeftijd van en de duur en de intensiteit van onze inspanningen.

Dikke buikIn het Flat Belly dieet staat het drinken van dit Sassy water centraal. Dat wordt gecombineerd met gezond eten zoals veel verse groenten en fruit. Dat moet ook onze darmen tot rust brengen.

De eerste vier dagen van het Flat Belly dieet zijn belangrijk. Je eet dan vooral geen: 

 • Snelle koolhydraten: vooral suiker en zetmeelrijk producten
 • Snoep
 • Koekjes
 • Gebak
 • Ongezonde tussendoortjes zoals chips
 • Vette en calorierijke voeding

Positief in het Flat Belly dieet is ongetwijfeld dat gezond eten wordt gecombineerd met voldoende bewegen. Als je doet wat het Flat Belly dieet vraagt, ben je binnenkort je ongezond buikvet kwijt.

Meer zelfs, in een gezond eetpatroon met gezond eten, voldoende bewegen en het regelmatig drinken van Sassy water, ben je voorgoed van je buikje verlost. Een dikke buik verminderen met maar liefst tien centimeter in slechts vier dagen is niet niks en zeker het proberen waard.

JA! ik wil ook meer gezonde voedingstips en recepten om mijn gezondheid en gewicht te verbeteren!

Sassy water om je dikke buik te verliezen, maak je gemakkelijk zelf

De ingrediënten voor Sassy water:

 • Dikke buikMinimum 8 Glazen water
 • Een theelepel geraspte gemberwortel
 • Een middelgrote verse, geschilde en in dunne plakjes gesneden komkommer
 • Een middelgrote, in dunne plakjes gesneden citroen
 • Twaalf verse blaadjes munt

De bereiding van Sassy water:

Meng alle ingrediënten in een kruik

Plaats de kruik één nachtje in je koelkast

Filteren en je gezondheidsdrank voor een platte buik is klaar

Drink dit gezonde Sassy water voor je ontbijt, dus op je nuchtere maag.

Drink dit water onbeperkt, dus de ganse dag door en dit minstens vier opeenvolgende dagen.

Na vier dagen zul je versteld staan van het resultaat dat je niets anders dan dit Sassy water wilt drinken. Je gezondheid en lichaamsgewicht zullen er ongetwijfeld wel bij varen.

JA! ik wil ook meer gezonde voedingstips en recepten om mijn gezondheid en gewicht te verbeteren!

Gezond eetschema om je dikke buik definitief kwijt te spelen

 • Je Ontbijt: neem een licht ontbijt met bijvoorbeeld een groente slaatjes, één stuk fruit, een gekookt eitje en een volkoren boterham
 • Je lunch of middagmaal: groente- en vis salade
 • Je diner of avondmaal: sla, gekookte aardappelen met een stukje gegrilde vis, magere natuuryoghurt en een stuk fruit als tussendoortje.

Dikke buikVoor een maximaal resultaat, hou je dit dieet gedurende 28 dagen vol. Na vier dagen zul je je ongetwijfeld fitter, energieker, vitaler én beter in je vel voelen dan ooit tevoren.

Een gezond, evenwichtig en gevarieerd eetpatroon met ondersteunende en gezonde voedingstips en aangepaste recepten is ongetwijfeld dat van de Fitchef

Wat je kunt verwachten:

 • FitChef is het eerste ‘echte’ en dus gedrukte boek van voedingscoach Mark Van Oostenrijck. Het bedoeld voor iedereen die fit wil worden en blijven
 • Het boek geeft veel goed onderbouwde informatie over wat ons lichaam nodig heeft en hoe je je eten daarop afstemt
 • De gerechten bevatten relatief veel eiwit, wat gunstig is om lang verzadigd te blijven en spieren op te bouwen. De hoeveelheid vet en koolhydraten is juist verhoudingsgewijs minder dan we gewend zijn. Alle recepten zijn eenvoudig te maken met ingrediënten uit de supermarkt.JA! ik wil ook meer gezonde voedingstips en recepten om mijn gezondheid en gewicht te verbeteren!