Dikke buik verminderen
Spread the love

INHOUDSOPGAVE

Dikke buik verminderen met maar liefst tien centimeter verminderen in slechts vier dagen dat wil toch iedereen? Maar dat is blijkbaar veel gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Anders liepen er toch niet zoveel dikke buiken rond? Afvallen doen we nog altijd met een gezond eetpatroon, gezond eten, meer vet verbranden en voldoende bewegen. Maar blijkbaar werkt deze formule makkelijker bij overgewicht over gans ons lichaam, dan op bepaalde plaatsen. Buikvet is daar bovenop veel ongezonder en oorzaak van ernstige aandoeningen. Heb jij ook last van een buikje?

Hoe doe je dat, je dikke buik verminderen met maar liefst tien centimeter in amper vier dagen? 

Dagelijks minstens 2,5 liter water drinken is nodig om meer opgeslagen vet te verbranden en je dikke buik verminderen. Water drinken zuivert je lichaam van alle giftige afvalstoffen. Daarnaast zorgt het voor een snel en langdurig voldaan gevoel waardoor je uiteraard minder eet. Genoeg water drinken:

 • Vermindert onze dikke buik met enkele centimeters in enkele dagen

 • Geeft ons een langer verzadigingsgevoel

 • Stelt onze honger langer uit

 • Doet ons automatisch minder eten

 • Helpt ons gezond afvallen

 • Doet sneller ongezond buikvet verbranden

 • Hydrateert en zuivert ons lichaam van alle giftige afvalstoffen. Een zuiver lichaam zonder afvalstoffen doet ons meer vet verbranden

 • Zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang

[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/22506//” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen![/fusion_button]

Lees ook: Start je dag met honingwater en krijg in 2 weken een platte buik + Recept

Dikke buik verminderen met Sassy water

Water is dus een belangrijke hulp bij het afvallen en het definitief kwijt spelen van een dikke buik. Maar blijkbaar werkt het ene soort water beter dan het andere. Sassy water is een belangrijk onderdeel van het platte buiken dieet of Flat Belly dieet dat nu ook bij ons volgers kent.

Dikke buik verminderen met het Flat Belly of dikke buiken dieet 

Het flat belly dieet werd ontworpen door de Amerikaanse door voedingsdeskundige Cynthia. In de eerste plaats voor het verliezen van een dikke buik. Sassy water is een heerlijk verfrissende, hydraterende en revitaliserende drank. Precies zoals klassiek water bevat ook Sassy water weinig of geen calorieën en heeft het een gunstig effect op onze gezondheid.

Snel je dikke buik verminderen 

Het dikke buiken dieet zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang. Regelmatig Sassy water drinken doet je dikke buik  met tien centimeter verminderen in een amper vier dagen. De samenstelling van Sassy water is gebaseerd op het feit dat we gemiddeld minstens acht grote glazen water per dag nodig hebben om gezond te kunnen blijven functioneren. Onze dagelijkse hoeveelheid water verschilt van persoon tot persoon. Het is vooral afhankelijk van ons geslacht, leeftijd en van de duur en de intensiteit van onze inspanningen. In het Flat Belly dieet staat het drinken van dit Sassy water centraal. Dat wordt gecombineerd met gezond eten zoals veel verse groenten en fruit. Dat moet ook onze darmen tot rust brengen.

Lees ook: Start je dag met honingwater en krijg in 2 weken een platte buik + Recept

De eerste vier dagen van dit dieet eet  je vooral geen:  

 • Snelle koolhydraten: vooral suiker en zetmeelrijk producten

 • Snoep

 • Koekjes

 • Gebak

 • Ongezonde tussendoortjes zoals chips

 • Vette en calorierijke voeding

Positief in het Flat Belly dieet is ongetwijfeld dat gezond eten wordt gecombineerd met voldoende bewegen. Als je doet wat het Flat Belly dieet vraagt, ben je binnenkort je ongezond buikvet definitief kwijt. Je dikke buik verminderen met maar liefst tien centimeter in slechts vier dagen is niet niets en zeker het proberen waard.

Lees ook: Start je dag met honingwater en krijg in 2 weken een platte buik + Recept

Dikke buik verminderen: Sassy water maak je makkelijk zelf

De ingrediënten voor Sassy water:

 • Minimum acht Glazen water

 • Een theelepel geraspte gemberwortel

 • Een middelgrote verse, geschilde en in dunne plakjes gesneden komkommer

 • Een middelgrote, in dunne plakjes gesneden citroen

 • Twaalf verse blaadjes munt

Dikke buik verminderen met Sassy water: de bereiding

 • Meng alle ingrediënten in een kruik

 • Plaats de kruik één nachtje in je koelkast

 • Filteren en je gezondheidsdrank voor een platte buik is klaar

Drink dit water onbeperkt en zeker een groot glas voor je ontbijt. Zo activeer je onmiddellijk je vetverbrandingsproces en verbrand je meer opgeslagen vet. Doe dit gedurende vier opeenvolgende dagen. Al na vier dagen merk je hiervan zeker het resultaat, zowel aan je buikomtrek als op de weegschaal.

Lees ook: Sapkuur helpt je razendsnel van je dikke buik af + Recepten

Dikke buik verminderen met dit Gezond eetschema

 • Je Ontbijt: neem een licht ontbijt met bijvoorbeeld een groente slaatjes, één stuk fruit, een gekookt eitje en een volkoren boterham

 • Je lunch of middagmaal: groente- en vis salade

 • Je diner of avondmaal: sla, gekookte aardappelen met een stukje gegrilde vis, magere natuuryoghurt en een stuk fruit als tussendoortje.

Voor een maximaal resultaat, hou je dit dieet gedurende 28 dagen vol. 

Je dikke buik verminderen met Sassy water lukt alleen in een gezond en natuurlijk eetpatroon zoals beschreven in de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm(Gratis Webinar).

Probeer de Afslank Receptenbijbel nu risicovrij uit… 60 Dagen niet goed? Geld terug!

Snel afvallen zonder dieet

[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/22506//” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen![/fusion_button]

By Redactie

Hallo, Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimized by Optimole