Recepten met weinig koolhydraten
Spread the love

[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20px” padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Als afvallen niet lukt, wat doen we dan?

Als afvallen niet lukt, is er ongetwijfeld iets mis met je dagelijks eetpatroon. Is er iets mis met wat je eet, of eet te teveel? Of te weinig? Te weinig eten is dikwijls de reden dat je niet afvalt.


Velen die hun overgewicht kwijt willen, denken ook dat ze gezond eten en dus goed bezig zijn. Terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.

Volgde je al het ene na het andere dieet, zonder meer vet te verbranden en af te slanken?

Weet in de eerste plaats wat je eet, als je verantwoord gewicht wilt verliezen.

Wat mag je zeker niet eten als afslanken niet lukt?

Als afvallen niet lukt, moet je in de eerste plaats nagaan wat je eet. Als je wilt afvallen zonder het gevreesde jojo effect, is niet hoeveel je eet het belangrijkste, maar wat je eet. Inderdaad, velen die een of ander dieet volgen, denken dat ze goed bezig zijn, ook al is dat in werkelijkheid niet het geval.

Vele producten waarvan we denken dat ze gezond zijn en ons helpen afvallen, doen juist het tegenovergestelde.

Dat is zo met bijvoorbeeld granen, zuivelproducten, en… alcohol.

Als afvallen niet lukt

Heb je al alles geprobeerd, en lukt het maar niet om af te vallen? Kies dan voor een gezond eetpatroon Als je deze drie voedingsproducten voortaan ongemoeid laat, zal je ongetwijfeld snel afslanken.

Granen komen in veel meer voeding voor dan in ons dagelijks brood.

Als afvallen niet lukt, zijn wellicht geraffineerde witte pasta, deegwaren en rijst je favoriete gerechten. Ze bevatten heel wat granen, en zijn belangrijke oorzaken van overgewicht.

Makkelijker afvallen door meer vet te verbranden

Soep makenWil je meer vet verbranden en sneller afvallen?  Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

Vooral tarwe is hierbij de grote boosdoener.

Yoghurt en kwark, zijn dan weer twee zuivelproducten waarvan we denken dat ze passen in ieders gezond eetpatroon, zeker als we ons overgewicht willen verliezen. Ook in deze twee producten worden granen verwerkt.

Als je zo weinig mogelijk graan- en zuivelproducten eet en alcohol drinkt, ben je al een flink eind op weg naar je gezond streefgewicht.

Als afvallen niet lukt, eet je wellicht teveel brood.

Dat wil bijvoorbeeld niet zeggen dat je voortaan geen brood meer mag eten. Kies echter voor volkoren- of meergranen brood. Brood is immers een belangrijke bron van gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen, en zeker van onmisbare voedingsvezels.

Eet brood, ook bij je ontbijt, maar met mate.

Brood geeft je extra energie. Eet evenwichtig en gevarieerd, ook als het je ontbijt betreft. Een gezond ontbijt is niet voor niets één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Wissel brood af met bijvoorbeeld een omelet met je favoriete groenten? en een zelf gemaakte gezonde smoothie.

Zonder graan- en zuivelproducten en alcoholhoudende dranken ben je nog steeds in staat om te genieten van wat je eet. Na een korte aanpassingsperiode van enkele dagen, zal je het verschil zelf merken, én voelen.

Gezond eten maakt je immers ook fitter, energieker en vitaler dan ooit.

Als afslanken niet lukt, geef de voorkeur aan een gezond voedingspatroon met voornamelijk verse groenten, fruit, vette vis (wilde zalm, paling, tonijn, makreel, sardienen, haring, ansjovis, heilbot en dorade, kabeljauw en w-platvis), vlees en eieren, noten, zaden en pitten. Eet niet alleen zoveel mogelijk vers, maar ook biologisch.

Als afvallen niet lukt kies je voor gezond eten zonder graan, zuivel en alcohol, en voor meer bewegen. Zo profiteer je maximaal van alle gezonde voedingsstoffen.

Als afvallen niet lukt, kies je voor een gezond eetpatroon

Zo’n gezond eetpatroon   is het Vet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.

Dat Vet Verliezen 1.0 Programma hielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]vetverliezenbanner[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By Redactie

Hallo,Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Optimized by Optimole