Water dieet
Spread the love

[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20px” padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Te weinig water drinken – De symptomen

Te weinig water drinken is ongezond. Je lichaam bestaat grotendeels uit water en vocht. Je vochtreserves moeten tijdig en voldoende aangevuld worden om goed te blijven functioneren.

Voldoende water drinken is niet alleen onmisbaar voor je gezondheid. Het helpt je tevens meer opgeslagen lichaamsvet te verliezen en makkelijker gewicht te verliezen.

Dat te weinig water drinken niet goed is voor onze gezondheid weet wellicht iedereen, maar toch drinken we massaal te weinig water. Het tegenovergestelde, teveel water drinken is evenmin aan te raden.

Hoeveel water moet je dagelijks drinken om gezond te blijven en makkelijker af te vallen?

Voldoende water drinken is een noodzaak Niet alleen voor onze algemene gezondheid. Water helpt ons meer vet te verbranden en op een verantwoorde manier overgewicht te verliezen.

Water is niet alleen calorievrij. Het zorgt ook voor een langer verzadigingsgevoel.

Daardoor blijft je honger langer uit, waardoor je automatisch minder eet en makkelijker afvalt.

Water spoelt tevens je lichaam schoon van alle giftige afvalstoffen. Die zijn het gevolg van onze ongezonde voeding, onze vele lichaamsprocessen en de milieuverontreiniging. Een schoongemaakt lichaam laat je makkelijker afvallen.

Je gezondheid verbeteren en makkelijker afvallen doe je niet alleen door voldoende water te drinken. Dat is alleen mogelijk in een gezond eetpatroon

Soep makenWil je meer vet verbranden , je gezondheid verbeteren en sneller afvallen?  Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, en voldoende water drinken, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

Hoeveel water moet je dagelijks drinken 

Diëtisten en voedingscoaches gaan ervan uit dat je dagelijks minimaal twee liter water moet drinken. Dat krijg je gedeeltelijk binnen via je voeding. Dat is echter niet voldoende, en moet via drinken aangevuld worden. Drinken, en zeker water drinken, is letterlijk van levensbelang.

Voldoende water drinken:

leefnugezonderbuttonGROENEVDoet je meer vet verbranden en makkelijker afvallen

leefnugezonderbuttonGROENEVRegelt je lichaamstemperatuur

leefnugezonderbuttonGROENEVZuivert je lichaam van alle mogelijke en giftige afvalstoffen

leefnugezonderbuttonGROENEVHerstelt en vernieuwt je lichaamscellen

leefnugezonderbuttonGROENEVTransporteert alle gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen door gans je lichaam

leefnugezonderbuttonGROENEVEen goede spijsvertering

leefnugezonderbuttonGROENEVEen gezonde darmflora

leefnugezonderbuttonGROENEVGoed functionerende spieren en gewrichten

leefnugezonderbuttonGROENEVEen jonge, strakke en fluweelzachte huid door een betere doorbloeding

leefnugezonderbuttonGROENEVEen betere concentratie

leefnugezonderbuttonGROENEVEen kleiner risico op nierstenen en urinewegeninfecties

leefnugezonderbuttonGROENEVZorgt voor een slanke lijn, minder buikvet en meer spieren

Zorg voor een goede vochtbalans

Een goede vochtbalans is onmisbaar voor een betere gezondheid en een gezond lichaamsgewicht.

Te veel drinken is even slecht dan te weinig. Je nieren voelen zich op hun best als je veel water drinkt. Ieder uur kunnen ze tot 1 liter vocht verwerken.

Zowel te weinig als teveel water drinken is ongezond. Hou dus je vochthuishouding zoveel mogelijk in balans. 

De belangrijkste symptomen van te weinig water drinken

Drink je te weinig water, dan zal je dat al vlug merken. Ook als je denkt dat je geen dorst hebt, moet je toch regelmatig water drinken.

Je drinkt te weinig water als je: 

  • Niet transpireert tijdens en na het sporten: dat wijst immers op uitdroging of dehydratatie. Uitdroging heeft veel te maken met te weinig drinken en met je lichaamstemperatuur. Als we onvoldoende afgekoeld worden, verliezen we die extra warmte via transpiratie. Te weinig water drinken zorgt voor onvoldoende transpiratie, en vergroot aanzienlijk je risico op oververhitting. Met ene plots stijging van je lichaamstemperatuur tot gevolg
  • Met een vette huid en droge huidvlekken kampt: bij uitdroging door te weinig water drinken, heb je vocht tekort in plaats van olie. Dat is er de oorzaak van dat zelfs vette huidtypes droge huidvlekjes vertonen. Die verdwijnen spontaan als je meer water drinkt
  • Een slecht ruikende adem hebt: waardoor je onvoldoende speeksel hebt. Dat speeksel is rijk aan antibacteriële stoffen. Die zorgen er voor dat bacteriën die een slechte adem veroorzaken, zich niet kunnen ontwikkelen
  • Steeds honger hebt en dag en nacht kunt eten: velen verwarren dorst met honger, waardoor ze teveel eten. Dat wordt veroorzaakt door het gebied in onze hersenen dat ons honger- en dorstgevoel regelt en met mekaar verward. Als je meer vet wilt verbranden en makkelijker afvallen, vervang je een tussendoortje best door een groot glas water?
  • Vaak ziek bent: en er geen specifieke oorzaak voor je ziekte wordt gevonden. Chronische dehydratatie heeft een nadelige invloed op je immuunsysteem. Alle organen hebben nood aan water. Dat is ook een belangrijke leverancier van onmisbare mineralen en andere gezonde voedingsstoffen die onze organen niet kunnen missen. Ook je mond, neus en keel hebben voldoende water en vocht nodig om je tegen ziekmakende virussen te beschermen
  • Ondanks een gezond eetpatroon in gewicht bijkomt: diëtisten en voedingscoaches raden niet voor niets aan om iedere dag voldoende water te drinken. Een goede hydratatie is van groot belang om meer opgeslagen lichaamsvet te verbranden en gewicht te verliezen. Te weinig water drinken en uitdroging vertragen je metabolisme of stofwisseling. Daardoor wordt afvallen steeds moeilijker, en uiteindelijk zelfs onmogelijk.

Je gezondheid verbeteren doe je in een gezond eetpatroon met voldoende water drinken en meer vet verbranden

Je gezondheid verbeteren en tegelijk makkelijker gewicht verliezen doe je niet met een dieet, maar met een gezond eetpatroon. Een gezond eetpatroon   dat ons makkelijker doet afvallen is ongetwijfeld het Vet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.

Dat Vet Verliezen 1.0 Programma hielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]vetverliezenbanner[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By Redactie

Hallo,Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Optimized by Optimole