Echinacea tegen virus besmettingen
Spread the love
Superfood smoothie met bijen pollen verzacht de symptomen van hooikoorts. Heb jij last van hooikoorts en wil je de vervelende symptomen ervan zoveel mogelijk verzachten? Dan is deze superfood smoothie met bijenpollen beslist iets voor jou.
Maar deze superfood smoothie met bijenpollen en rauwe cacoa is lang niet alleen geschikt voor mensen die lijden aan hooikoorts.  Deze gezonde smoothie verhoogt niet alleen je natuurlijke weerstand, maar geeft je extra energie en vitaliteit waardoor je je beter in je vel voelt dan ooit.

Superfood smoothie met bijen pollen tegen hooikoorts

Bijenpollen, dat is puur natuur. Ze barsten van de gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen (alle vitaminen van de uitgebreide B- familie, vitamine C en D) en mineralen zoals kalium, calcium, fosfor, mangaan, selenium, mangaan, zwavel, koper en zink.


Dankzij zijn hoge concentratie aan sterke antioxidanten verkleinen deze bijenpollen je risico op hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes en veel voorkomend een agressieve soorten kanker.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Superfood smoothie met avocado en bijen pollen tegen helpt tegen hooikoorts

Zo hebben bijenpollen een gunstig effect op prostaatvergroting en prostaatkanker.

Verder heeft dit superfood een sterk antibacteriële werking, is het een sterk natuurlijk antibiotica en heeft hert een gunstige invloed op het ongeboren kind.

  • Avocado: is rijk aan vitaminen B5, B6, B11, C, E en K. In avocado vind je ook heel wat mineralen waaronder vooral ijzer en kalium, maar ook magnesium, en fosfor. Deze vrucht is ook een belangrijke leverancier van gezonde, onverzadigde vetten (omega 3- 6- 9 vetzuren. Avocado verkort je genezingsproces na ziekte of een operatieve ingreep en voorkomt osteoporose
  • Rauwe cacao: is rijk aan magnesium, helpt bij hart- en vaatziekten, astma, bij Alzheimer, de ziekte van Parkinson, bij dementie, vermoeidheid, hoofdpijn en migraine.

Rauwe cacao verlengd je verzadigd waardoor je minder vlug honger hebt. Daardoor zal je automatisch minder eten en snel afslanken, en past dus in ieder gezond dieet.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Superfood smoothie met bijenpollen en avocado verzacht de symptomen van hooikoorts

Superfood smoothie: de ingrediënten

  • Twee theelepels bijenpollen, één banaan, één halve halve avocado, één eetlepel rauwe cacao, één theelepel notenpasta, één theelepel chiazaad, en één theelepel cacao nibs

Superfood smoothie de bereiding

  • Doe alle ingrediënten, behalve de cacao nibs, met een klein beetje water of (haver)melk voor een romige smoothie in je blender
  • Maal alles fijn tot er een romige substantie ontstaat
  • Giet je smoothie in je glas en sprenkel hierover de cacao nibs en wat bijenpollen over. Gezondheid!

Superfood smoothie: gezond afslanken met het Smoothie Afslank Plan

Het Smoothie Afslank Plan is ook een gemakkelijk en dus kant- en- klaar stappenplan voor al diegenen die op een verantwoorde en gezonde manier iets aan hun  overgewicht willen doen. Het is een wetenschappelijk opgebouwd plan, en combineert de sterkste vet verbrandende ingrediënten in alle smoothies.

Met het drinken van lekkere smoothies alleen geraak je nooit van je overgewicht verlost, en blijft je gezond streefgewicht ver weg. Het is juist de combinatie van verschillende smoothies die je snel gewicht doet verliezen, en ervoor zorgt dat je je streefgewicht ook zal behouden.

Met het afslankplan van voedingscoach Jasper Alblas verlies je gemiddeld tot vier kilo per week.

Je kunt het boek nu online bestellen voor slechts €27,95. Je hebt hierbij een 100% niet-goed-geld-terug garantie omdat Jasper zo overtuigd is van zijn programma. Als het boek, om welke reden dan ook, voor jou het geld niet waard is stuur dan eenvoudig een mailtje naar Jasper en je ontvangt je volledige investering terug, zonder vragen.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By Redactie

Hallo,Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Optimized by Optimole