2 juni 2023

2 gedachten over “Plantaardige eiwitten doen je snel en veel afvallen

  1. HOY FRANCOIS
    IK BEN OP ZOEK NAAR DE JUISTE MANNIER VAN ETEN BIJ MIJN WERK EN SPORT
    IK WERK S NACHTS MIJN DAG BEGINT OM 21u30 DAN RIJDT ONGEVEER 500KM EN BEN THUIS ROND 6U
    GA DAN SLAPEN TOT 11U DOE DAN THUIS WAT KLUSJES EN OM 2U VERTREK IK TERUG VOOR EEN KRANTEN RONDE VAN 58KM DOE DIT 3MAAL PER WEEK MET DE FIETS BEN DAN THUIS 5U IK GA DAN OM 7U30 SLAPEN TOT 9U30 DIT 5DAGEN EN OP ZATERDAG WERK IK DOOR TOT 9U OP ZONDAG GA IK FIETSEN STA DAN OM 7U OP EN VERTREK OM 8U VOOR EEN MTB TOCHT VAN 80KM MIJN VRAAG WAT EN WANNEER MOET IK ETEN
    MVG LUDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: