Maaltijdshakes van ShakePlus: Afvallen op een natuurlijke manier?

Spread the love

Maaltijdshakes van ShakePlus zouden je doen afslanken op een natuurlijke manier. Dat is meteen de beste manier om je gezond streefgewicht te bereiken en te behouden. Afslanken met maaltijdshakes wordt steeds populairder. Daar zijn voldoende redenen voor. Een afslankprogramma met maaltijdshakes is makkelijk te volgen en vol te houden. Je moet niet constant calorieën tellen en met de juiste shakes heb je zelfs geen vervelend hondergevoel. Een goede maaltijdshake geeft je ook meer energie. Een goede en zelfs natuurlijke maaltijdshake vinden is vaak hetzelfde dan zoeken naar de bekende speld in de hooiberg.


Zijn de maaltijdshakes van ShakePlus een goede keuze en bevatten ze alleen maar natuurlijke ingrediënten? 

Dat maaltijdshakes een slechte naam hebben in de afslanksector is niet onlogisch. Vaak zijn ze rijk aan suiker en zijn het echte caloriebommen. Daar wilde het team achter het Nederlandse Shakeplus wat aan doen. Hun doel was een gezonde en vooral natuurlijke maaltijdshake te ontwikkelen zonder toegevoegde suikers.

Alle voordelen zonder de nadelen

Ze maakten zich sterk dat zo al het goede van shakes behouden bleef zonder daar ook de nadelen ervan aan toe te voegen. De maaltijdshakes van Shakeplus werden in eigen beheer ontwikkeld. Ze waren in niets nog vergelijkbaar met de shakes die toen verkrijgbaar waren. Hun frisse, fruitige en lekkere smaak werd al vlug duidelijk. Maar doen de maaltijdshakes van ShakePlus écht wat ze beloven, namelijk ons op een lekkere, gezonde en natuurlijke manier doen afvallen?

Maaltijdshakes van ShakePlus: natuurlijk en gezond afvallen?

De maaltijdshakes van ShakePlus bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Dus ook geen suikers. ShakePlus maaltijdvervangers bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zo zijn ze het buitenbeentje onder de vele maaltijdshakes die verkrijgbaar zijn.  De velen die iets aan hun ongezond buikvet en hun overgewicht willen doen willen dat doen op een gezonde manier. Dus zonder chemische toevoegingen en onnatuurlijke ingrediënten. De (afslank) markt van puur natuurlijke voeding groeit zienderogen.

Gezonde evolutie

Deze positieve evolutie werd door ShakePlus op gang gebracht. Hun shakes zijn uitsluitend beschikbaar in poedervorm. Dat poeder kun je mengen met je favoriete drank, meestal is dat melk. Sojamelk, kokosmelk of yoghurt zijn gezonde alternatieven. De poeders bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Vooral gedroogd fruit. En we gingen het zelf na: voor één pot Shakeplus Aardbei gebruikt men bij ShakePlus… één kilo verse aardbeien voor een puur natuurlijke fruitsmaak.

Suiker als goedkope smaakmaker

Maaltijdshake van shakeplusPure suiker is spotgoedkoop en wordt aan shakes en andere voedingsproducten toegevoegd om hun smaak te optimalizeren. Suiker brengt onze gezondheid echter niets positiefs bij, integendeel. Het is een van de belangrijkste oorzaken van overgewicht en daaraan gelinkte aandoeningen. Natuurlijke maaltijdshakes zoals die van ShakePlus bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, veel eiwitten, voedingsvezels, voldoende gezonde onverzadigde vetten en vetzuren.

Afvallen zonder het gevreesde jojo effect

Zo alleen kun je gezond afvallen zonder het gevreesde jojo effect. vezels. In de meeste maaltijdshakes wordt suiker niet als dusdanig vermeld. Je vindt het dan vaak terug als fructose, dextrose en maltodextrine. Shakes van bij de drogist of uit de supermarkt, de natuurwijnkel of de bio- shop zijn opvallend goedkoop. Dankzij de hoge concenv-tratie aan toegevoegde suiker doen ze je gezondheid en je gewicht echter veel meer kwaad dan goed. Natuurlijke maaltijdvervangers zoals die van ShapePlus zijn duurder maar doen wat ze ons beloven. Op een natuurlijke manier afvallen zonder jojo effect en onze gezondheid verbeteren.

Natuurlijke maaltijdshakes van ShakePlus met veel eiwitten en vezels

Maaltijdshakes schakeplusAfvallen doe je voor je gezondheid. De meeste maaltijdshakes barsten van de toegevoegde suikers, kunstmatige toevoegingen en bevatten zelfs chemische zoetstoffen. Die zijn uiteraard geen optie. Afvallen doe je in een gezond voedingspatroon met veel eiwitten en voldoende gezonde vetten en koolhydraten. Eiwitten en voedingsvezels zorgen voor een lang voldaan gevoel waardoor je minder eet. Maaltijdshakes van ShakePlus voldoen aan deze voorwaarden. Toegevoegde suikers en alle andere toevoegingen werden van het ingrediëntenlijstje geschrapt en vervangen door nog meer hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels.

Hoe werkt afvallen met maaltijdshakes van ShakePlus? 

Maaltijdshakes shakeplusNiets is makkelijker dan afvallen met maaltijdshakes van ShakePlus. Voor een maximale werking vervang je twee klassieke maaltijden door een shake. Je krijgt zo heel wat minder calorieën binnen waardoor je meer vet verbrandt. Zo krijg je minder calorieën binnen en zul je meer opgeslagen vet verbranden. Welke maaltijden je vervangt speelt geen enkele rol, maar meestal gaat het om je ontbijt en je middagmaal.  ‘s Avonds geniet je van een normale, gezonde maaltijd. Heb je tussen twee maaltijden honger? Kies dan voor gezonde, natuurlijke tussendoortjes zoals:

 • Een eiwitshake
 • Rauwe groenten
 • Een stuk vers fruit
 • Onbewerkte noten zaden en pitten: die zijn ongezouten, niet geroosterd en ongebrand
 • Een sneetje havermoutbrood
 • Geroosterde kikkererwten
 • Natuuryoghurt of magere natuurkwark zonder toevoegingen
 • Een zelf gemaakte smoothie
 • Een natuurlijke energiereep
 • Zelf gemaakte soep
 • Olijven

Gratis coaching door ShakePlus

Maaltijdshakes shakeplusSuccesvol afvallen doe je best niet alleen. Dat heeft men bij ShakePlus goed begrepen. Heb je het even moeilijk of is er iets onduidelijk? Dan kun je altijd terugvallen op gratis coaching door een voedingsadviseur van ShakePlus. Die professionele coahes staan je met raad en daad bij om je afslankprogramma hoe dan ook tot een goed einde te brengen. Eenmaal je gezond streefgewicht bereikt helpt je coach je om dit met een gezond en natuurlijk eet- en leefpatroon ook te behouden. Mooi toch?.

Wil je ook op een eenvoudige en gezonde manier je overgewicht kwijtspelen?

Dan is gezond afvallen met maaltijdshakes van SchakePlus zeker iets voor jou. Met maaltijdshakes van ShakePlus val je af op een natuurlijke manier. Dat garandeerd je een strakke en slanke lijk met een platte buik. Shakeplus is de natuurlijke maaltijdshake met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Een maaltijd met ShakePlus kost gemiddeld 1,50 euro.

Nieuwe klanten krijgen een gratis shakebeker en 5 proefzakjes in smaken zoals vanille, aardbei, banaan, chocolade en cappuccino. Zo kun je bij iedere maaltijd een andere smaak proberen. Je ontvangt ook een handig boekje met verrassende shake recepten en ideeën voor gezonde tussendoortjes en maaltijden. Met ShakePlus kun je alleen maar winnen. Ben je toch niet volledig tevreden, dan kun krijg je na dertig dagen je geld terug. Bestellingen tot 23.30 uur worden de volgende dag geleverd en de thuisbezorging is volledig gratis. Shakeplus is uitsluitend verkrijgbaar via Shakeplus. Ze rekenen geen verzendkosten en bezorgen de volgende dag. Op de website is ook veel andere nuttige informatie te vinden over het shakeprogramma.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.