Afvallen tabletten

Afvallen tabletten – Helpen voedingssupplementen ons makkelijker afvallen?

Spread the love

Afvallen tabletten of afslankpillen worden vaak gebruikt om zo snel mogelijk af te vallen. Dat kan namelijk nooit snel genoeg geen. Verantwoord afvallen doe je in de eerste plaats door gezond en natuurlijk te eten en dagelijks voldoende te bewegen. Verband je moeilijk opgeslagen vet en gaat afvallen te traag naar je zin dan kun je overwegen afslank pillen of voedingssupplementen te slikken. Doet dat niet met de eerste de beste afslank pillen. Kies voor afvallen tabletten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dan kun je het nemen van afvallen pillen inpassen in je gezond en natuurlijk dieet. Een afslankpil op basis van natuurlijke bestanddelen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze werkt is Fibramin is gebaseerd op een plantaardig vezel, namelijk glucomannan


Maar wat verstaat men goede afvallen tabletten?

Afvallen tabletten stimuleren in de eerste plaats onze vetverbranding. Hoe sneller die werkt hier meer opgeslagen vet we verbranden en hoe sneller we ons overgewicht verliezen. Goede afslank tabletten bevatten vooral veel voedingsvezels. Die zorgen voor een  goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang. Miljoenen gezonde darmbacterieën zetten vezels om in  vluchtige vetzuren.  Bij afvallen pillen wordt veel guargom, een natuurlijke voedingsvezel gebruikt.

Goede afvallen tabletten bevatten vluchtige vetzuren

Afvallen tablettenEr bestaan grote verschillen op het vlak van onze gezondheid en hun doeltreffendheid tussen afvallen pillen van maar enkele jaren geleden en de meest recent ontwikkelde afslankpillen. De jongste generatie afslankpillen bevatten meer en meer vluchtige vetzuren. Die stimuleren vooral onze leverfunctie en vetweefsels. Vluchtige vetzuren activeren onze vetverbranding. Zo doen ze ons gezond en snel afvallen. Vezels zorgen nog voor veel meer voordelen. Ze geven ons een snel en langdurig voldaan gevoel waardoor we minder vlug honger hebben en dus minder eten. Met het gekende gevolg. Voedingsvezels zijn een belangrijke bron van onmisbare energie en zorgen voor een meer stabiele bloedsuikerspiegel waardoor we minder insuline aanmaken. Het betreft een hormoon dat onze vetopslag en vetverbranding regelt. Hoe kleiner de hoeveelheid insuline in ons bloed hoe meer vet we verbranden. 

Voedingsvezels en vluchtige vetzuren

Wetenschappelijke studies tonen aan dat de werking van voedingsvezels nauw samenhangt met de mate waarin vluchtige vetzuren worden opgenomen.  Vluchtige vetzuren helpen ons overgewicht en daaraan gelinkte aandoeningen te voorkomen. Deze vluchtige vetzuren werken niet alleen preventief. Vluchtige vetzuren toevoegen aan ons gezond voedingspatroon om af te vallen is dus erg interessant. Dit soort vetzuren helpen bij:

 • Teveel ongezond buikvet en overgewicht
 • Een onevenwichtig cholesterolgehalte 
 • Teveel vet (triglyceriden) in ons bloed
 • Verstoorde hormonen
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes

Wat doen goede afvallen tabletten?

Afvallen tablettenEr bestaan belangrijke verschillen tussen afslankpillen. De ene zorgt ervoor dat je minder calorieën opneemt, meer vet verbrandt of voor een  stabiele bloedsuikerspiegel zorgt. Dat zorgt er allemaal voor dat je uiteindelijk afvalt. Zeker wanneer het slikken van afvallen tabletten gecombineerd wordt met een gezond en natuurlijk voedingspatroon met voldoende lichaamsbeweging. Er zijn nu zelfs afslankpillen beschikbaar die meer vet verbranden op probleemgebieden  zoals je buik, dijen, benen en billen.

Afvallen tabletten werken alleen als je ze inpast in een natuurlijk eetpatroon

Afvallen doe je in de eerste plaats in een gezond, natuurlijk, evenwichtig en gevarieerd eetpatroon. Dat neemt uiteindelijk 70 procent van je totaal gewichtsverlies voor zijn rekening. De overblijvende 30 procent komt van voldoende beweging. Als je dit laatste tot hiertoe weinig of niet deed volstaat een half uurtje wandelen, joggen, fietsen of zwemmen. Goede afvallen pillen kunnen dit proces makkelijker maken. Of met veel lichaamsbeweging. Het zal het proces van afvallen alleen maar versnellen. Een gezond voedingspatroon bestaat uit veel hoogwaardige eiwitten, voldoende gezonde vetten en de juiste (trage) koolhydraten.

Goede afslankpillen zijn:

 • Van een hoge kwaliteit
 • Gunstig voor onze gezondheid en zijn een belangrijke bron van vitaminen, mineralen en voedingsvezels
 • Doeltreffend
 • Uitsluitend samengesteld uit natuurlijke stoffen
 • Stimuleren onze vetverbranding

Conclusie over afvallen tabletten

Afvallen tabletten

Kies alleen afvallen tabletten die uitsluitend natuurlijke (plantaardige) bestanddelen bevatten en zeker L-Carnitine of Glucomannan. Een afslankpil waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze werkt en onze gezondheid niet in gevaar brengt is Fibramin. Deze afvallen pil is rijk aan glucomannan, een plantaardige vezel die veel water absorbeert en in onze maag tot maar liefst een 200 keer groter volume aanneemt. Dat zorgt er voor dat je snel en langdurig voldaan bent en dus minder eet. Neem een half uur voor elke maaltijd twee tabletten met twee  grote glazen water . Fibramin is ook rijk aan chroom, een mineraal dat helpt je bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Fibramin koop je best online en zeker bij Wellvita.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.