Jojo effect
Spread the love

Waarom eiwitten afvallen mogelijk maken? Er is geen enkel dieet dat je gezonder en sneller doet afvallen dan een eiwit dieet. Daar bovenop stimuleren eiwitten je gezondheid en lichaamsconditie.


Een eiwit dieet is pas succesvol als je het combineert met gezonde vetten en trage koolhydraten. En hier loopt het meestal fout.

De meeste van de vele eiwitdiëten kiezen voor voeding met zo weinig mogelijk vetten en koolhydraten. We hebben beiden nochtans nodig als bron van energie.

Om op een verantwoorde manier meer vet te verbranden is een volwaardige voeding rijk aan alle gezonde voedingsstoffen onmisbaar.Waarom doen eiwitten je zo snel afvallen, en wat is dan het beste eiwit dieet voor een platte buik en je gezond streefgewicht.

Er bestaan ontelbare eiwit diëten, het ene al wat gezonder en doeltreffender dan het andere. Allemaal zijn ze gebaseerd op voeding rijk aan eiwitten.

Maar toch bestaan er grote verschillen tussen al deze eiwit diëten, en dit zowel op het vlak van gezondheid als van overgewicht. Vooral de vele crash diëten van dieetgoeroe’s zweren bij eiwit diëten zonder kookhydraten en gezond vetten.

Wat het beste eiwit dieet ook voor jou kan betekenen, vind je HIER

Een dieet, eigenlijk veel meer een gezond eetpatroon als een écht dieet, dat hier de laatste jaren verandering in brengt is ongetwijfeld het Vitadis Slanker Leven Plan. Alle maaltijden, zowel ontbijt, als lunch en avondmaal zijn evenwichtig samengesteld met alle mogelijke gezonde voedingsstoffen en eiwitten, maar ook gezonde, onverzadigde vetten en trage koolhydraten.

Vitadis werd door diëtisten en voedingscoach niet voor niets uitgeroepen tot het beste eiwit dieet van zowel 2014 als 2015. Dat werd niet voor niets uitgeroepen tot het beste eiwit dieet van zowel 2014 als 2015.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Een gezond eiwit dieet zoals vitadis bestaat naast hoogwaardige eiwitten uit gezonde vetten en trage koolhydraten
Een gezond eiwit dieet zoals vitadis bestaat naast hoogwaardige eiwitten uit gezonde vetten en trage koolhydraten

Ondertussen hielp Vitadis al meer dan 30000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen op een verantwoorde manier van hun overgewicht af.

De waarheid achter het Vitadis Slanker Leven Plan lees je HIER

Minder calorieën

Waarom eiwitten afvallen mogelijk maken? Waarom is het eiwit dieet de meest gezonde manier om definitief van je overgewicht verlost te geraken? Met eiwitrijke voeding krijg je veel minder calorieën naar binnen dan met om het even welk ander dieet het geval is. Honger lijden en calorieën tellen hoort daar zeker niet bij.

Eiwitten stimuleren je vetverbranding. Omdat je dagelijks minder calorieën inneemt, is je lichaam verplicht om zijn vetreserves aan te spreken voor het leveren van de broodnodige energie.

Met een goed uitgebouwd eiwitdieet krijg je zelf tot 250% minder calorieën naar binnen.

Hoogwaardige eiwitten

Waarom eiwitten afvallen mogelijk maken? Er is een groot verschil in de kwaliteit van de verschillende eiwitten. Daarbij maakt men het onderscheid tussen eiwitten van dierlijke oorsprong en eiwitten van plantaardige oorsprong. Deze van dierlijke oorsprong zijn rijker aan essentiële aminozuren. En dat is belangrijk, want ons lichaam is niet in staat om deze essentiële aminozuren zelf aan de maken.

  • Voeding rijk aan eiwitten van dierlijke oorsprong vind je in: vlees, vis, in schaal- en schelpdieren, in zeevruchten en in zuivelproducten
  • Voeding rijk aan eiwitten van plantaardige oorsprong vind je in:  granen en in graanproducten, en in peulvruchten (bonen, erwten, groentekiemen, linzen en kikkererwten)

Geen honger lijden of calorieën tellen

In tegenstelling tot ongezonde crash diëten zoals het ziekenhuisdieet of het yoghurt dieet moet je met het beste eiwit dieet geen honger lijden of calorieën tellen om meer vet te verbranden en af te vallen.

Het aantal calorieën dat we dagelijks nodig hebben verschilt tussen mannen en vrouwen. Mannen hebben dagelijks minstens 2100 tot 2500 (bij

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Ook in het Vitadis Slanker Leven Plan is een gezond ontbijt één van de belangrijkste maaltijden van de dag
Ook in het Vitadis Slanker Leven Plan is een gezond ontbijt één van de belangrijkste maaltijden van de dag

zware fysieke inspanningen) calorieën nodig, terwijl die limiet bij vrouwen werd vastgesteld op 1800- 2000.

Om je overgewicht definitief te verliezen, zal je het aantal calorieën dat je dagelijks inneemt, moeten terugschroeven. Je zal dus minder calorieën moeten opnemen, dan je lichaam er dagelijks verbrandt.

Het meest gezonde en gevarieerde eiwit dieet, vind je HIER

Waarom eiwitten afvallen mogelijk maken? Té weinig calorieën opnemen zoals dat met alle crash diëten het geval is, is geen oplossing. Je lichaam zal immers reageren door zo zuinig mogelijk met zijn energie om te gaan. Uiteindelijk zal het zelfs geen vet meer verbranden,  en is je platte buik verder weg dan ooit.

Door te kiezen voor een gezond eiwitdieet zoals Vitadis; krijg je alle gezonde voedingsstoffen, maar minder calorieën naar binnen.

Eiwitten verteren moeilijker, verbruiken meer energie en geven je een langer verzadigd gevoel. Je zal op die manier automatisch minder eten en afslanken.

Terwijl jij gezonder eet en minder vlug naar ongezonde snacks en tussendoortjes grijpt, zal je lichaam zijn vetreserves aanspreken.

Alles over verantwoorde snacks en tussendoortjes, leef je HIER 

Waarom eiwitten afvallen mogelijk maken? Eiwitten geven je vooral:

  • Meer energie: nodig voor het leveren van zowel lichamelijke als geestelijke inspanningen
  • Meer spieren: eiwitten zorgen voor meer spieren. Dat is dan ook de reden waarom eiwitrijke voeding zo populair is bij bodybuilders en beoefenaars van krachtsporten.
  • Minder vet: met een grotere spiermassa verbrand je meer calorieën en meer vet, waardoor je dus sneller gewicht verliest
  • Vernieuwing van alle lichaamsweefsels: eiwitten helpen je bij de aanmaak van alle lichaamsweefsels en houden je huid jong en stralend
  • Meer natuurlijke weerstand: waardoor je beter bestand bent tegen allerlei aandoeningen

Ongezonde snacks en tussendoortjes

Extreme crash diëten zorgen regelmatig voor (vr)eetbuien die je naar zoete, calorierijke en ongezonde snacks en tussendoortjes doen grijpen. Zij zijn één van de belangrijkste oorzaken van overgewicht.

Voeding rijk aan eiwitten is je beste garantie tegen deze emo (vr) eetbuien. Ze blijven langer in je lichaam vooraleer ze volledig verteerd zijn. Op die manier worden deze vreetbuien uitgeschakeld.

Kamp je met overgewicht, en bracht geen enkel (crash) dieet de oplossing, of vliegen de verloren kilo ‘s er zo weer aan? Eet dan voeding rijk aan hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten, en je bent zo van je overtollige kilo’s lichaamsgewicht verlost.

Vitadis voorkomt het gevreesde jojo effect 

Bij de meeste extreme eiwitdiëten met weinig of geen gezonde vetten en trage koolhydraten, is je gewichtsverlies slechts tijdelijk.

Het Vitadis Slanker Leven Plan vormt hierop een zeldzame uitzondering. Vitadis zorgt er met een evenwichtige en gevarieerde voeding voor dat de verloren kilo’s definitief wegblijven.

Vitadis  verlost je definitief van je overgewicht 

Jij wilt toch ook snel afvallen en je gezond streefgewicht behouden? Dat kan met het Vitadis Slanker Leven Plan, het beste dieet van 2014 en 2015.

Volgde jij het ene crash dieet na het andere, en vlogen er de verloren kilo’s achteraf razendsnel weer aan? Dat zijn dan niet alleen verloren inspanningen, maar ook weggegooid geld. Een crash dieet kost al vlug gemiddeld zo’n 300 euro per maand.

Met het Vitadis Slanker Leven Plan blijven de verloren kilo’s definitief weg en voel je je gezonder, fitter, energieker en vitaler dan ooit.

Maak nu kennis met het beste eiwit dieet van 2014 en 2015. De vele lezers van Leefnugezonder genieten tijdelijk van een exclusieve korting van maar liefst 60%, hoe groot of hoe klein het bedrag van je bestelling ook is. Kortom, je hebt niets te verliezen maar je gezond streefgewicht te winner.

Geniet als lezer(es) van Leefnugezonder tijdelijk van een exclusieve korting van 60% via onderstaande website!

leefnugezondervitadisbuttonGROOT(1)[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By Redactie

Hallo,Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Optimized by Optimole