Vitaminen die je vetverbranding versnellen en makkelijker doen afvallen

Spread the love

Vitaminen die je vetverbranding versnellen zijn onmisbaar als je makkelijker wilt afvallen. Er zijn bepaalde vitaminen die je vetverbranding versnellen en je zo makkelijker doen afvallen. Je vetverbranding verhogen om makkelijker af te vallen doe je alleen in een gezond voedingspatroon ondersteunt door de juiste voedingssupplementen. Dat bestaat alleen uit natuurlijke voeding met veel gezonde voedingsstoffen. Voeding zonder de juiste vitaminen doet je niet afvallen.

Welke vitaminen doen ons meer vet verbranden en in welke voeding vind je ze terug?

Zonder voldoende vitaminen kunnen we onmogelijk goed functioneren. Op relatief korte termijn komt dan zelfs onze gezondheid in gevaar. Voor een goede gezondheid hebben we alle 13 vitaminen in voldoende hoeveelheden nodig.

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Twee soorten

We beschikken over dertien vitaminen. Die horen thuis in twee categorieën, namelijk:

In vet oplosbare vitaminen:

Tot deze categorie behoren vitamine A, D, E en K. Ze zijn vooral aanwezig in voedingsmiddelen met veel vet en worden opgeslagen in onze lichaamsweefsels.

Lees ook: Vitaminen en mineralen die je helpen snel af te vallen

[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/50831//” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid en snel afvallen![/fusion_button]

In water oplosbare vitaminen:

Dat zijn vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en vitamine C. Deze vinden we vooral in het vocht van voedingsmiddelen. Met uitzondering van vitamine B12 worden de in water oplosbare vitaminen niet in ons lichaam opgeslagen. We moeten ze dagelijks aanvullen door gezond en natuurlijk te eten.

Vitaminen voor een bepaald doel

Sommige vitaminen verbeteren of houden onze gezondheid in stand. Anderen activeren onze vetverbranding en helpen ons makkelijker afvallen.

Vitaminen die je vetverbranding versnellen:Vitamine B

Vitaminen die je vetverbranding versnellen zijn die van het B- complex. Je metabolisme of vetverbranding is een van de vele lichaamsprocessen om calorieën om te zetten in onmisbare energie. Een gebrek aan vitamine B vertraagt ons metabolisme waardoor afvallen moeilijker wordt en je vlugger vermoeid raakt. Er zijn meerdere vitaminen die horen tot het vitamine B complex, namelijk:

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine B1 en B2

Deze vinden we vooral in verse groenten en fruit, in alle graanproducten, aardappelen, in zuivel en zuivelproducten en in vlees. We kunnen onze voorraad vitamine Bextra aanvullen met een natuurlijk voedingssupplement.

Lees ook: Vet verbranden tijdens je slaap door overdag de juiste voeding te eten

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine B3 en B5

Deze zijn vooral aanwezig in vlees en in vleesproducten, in alle volkorenproducten, in verse groenten, onbewerkte noten en in vette vis. Vitamine B3 maken we zelf aan uit tryptofaan, een soort aminozuur. Deze stof bevindt zich in erwten, in pure chocolade, rauwe cacao en in zuivel.

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine B6

Zijn aanwezig in alle graansoorten, in vlees, eieren, in vis en in zuivelproducten

Vitamine B8

Zit in orgaanvlees zoals in lever en in niertjes, in soja, onbewerkte noten, zaden en pitten en in zuivel

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine B11 :

Deze vitamine vinden we terug in alle verse groenten maar vooral in groene bladgroenten zoals spinazie, andijvie, sla, broccoli, in alle groene koolsoorten, in paksoi en in Chinese kool, in bloemkool, tuin- en waterkers en in aardappelen

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine B12

Vlees, orgaanvlees zoals lever en niertjes, vis, eieren en melk zijn evenveel belangrijke bronnen van vitamine B12.

Lees ook:

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine D

Eet je zoveel mogelijk gezond en beweeg je voldoende maar val je niet af? Dan is de kans groot dat je een tekort aan hebt aan vitamine D. We maken deze vitamine niet zelf aan. Dat doen we alleen onderhuids door het zonlicht. Dagelijks een half uurtje wandelen, joggen of fietsen is nodig om onze voorraad vitamine D aan te vullen. We vinden deze vitamine in beperkte mate ook terug in:

Vette vis:

En vooral in wilde zalm, paling, tonijn, kabeljauw, forel, schol, schelvis, heilbot, tarbot, dorade, makreel, sardienen, sprot, haring en in ansjovis

  • Eierdooiers

  • Boter en margarine

  • Paddenstoelen

Om steeds over voldoende vitamine D te beschikken kun je dagelijks een voedingssupplement met vitamine D slikken.

Lees ook: Vitamine D verbetert je humeur en doet je makkelijker afvallen

Vitaminen die je vetverbranding versnellen: Vitamine C

Vitamine Cactiveert onze vetverbranding en verbruikt meer opgeslagen vet. Zo verlies je meer vet en val je makkelijker af, zeker als je een gezond en natuurlijk eetpatroon combineert met voldoende beweging. Dan zet vitamine C vet sneller om in energie. Heb je een lagere waarde aan vitamine C in je bloed? Dan val je moeilijker en minder snel af dan diegenen met een hogere concentratie aan vitamine C.

Meer vet verbranden en makkelijker afvallen met de juiste vitaminen en een natuurlijke vet verbrander

Een goede fat burner is een natuurlijke vet verbranderen kan zeker helpen om meer ongezond buikvet te verliezen en sneller je overgewicht kwijt te spelen. Een goede vetverbrander verhoogt je metabolisme en geeft meer energie. Op deze manier zul je minder vlug weer honger hebben en eet je ook minder.

Lees ook: Voeding met meeste vitamine C beschermt je tegen virussen zoals corona

Wat is een goede fat burner of natuurlijke vet verbrander?

Chemische fat burners doen meer kwaad dan goed en zijn slecht voor onze gezondheid. Een goede en natuurlijke vetverbranderbestaat altijd uit vitaminen B1, B5, een grote hoeveelheid vitamine B12 en natuurlijke stoffen ter ondersteuning zoals groene thee extract.

Meer vet verbranden met de juiste vitaminen doe je alleen in een natuurlijk voedingspatroon zoals beschreven in de Afslank Receptenbijbelvan Oscar Helm(Gratis Webinar).

Probeer de Afslank Receptenbijbel nu risicovrij uit… 60 Dagen niet goed? Geld terug!

Snel afvallen zonder dieet

[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/50831//” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid en snel afvallen![/fusion_button]

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.