Meer vet eten en toch sneller afvallen. Voor vele die iets aan hun overgewicht willen doen is dit té mooi om waar te zijn. Afvallen zonder get gevreesde jojo effect doe je toch alleen door gezond en natuurlijk te eten en meer te bewegen? Een gezond eetpatroon bestaat uit veel eiwitten. Maar eiwitten alleen zijn niet voldoende om je gezond gewicht te bereiken en te behouden. De meeste crash diëten houden het bij eiwitten en weinig of geen vetten  en koolhydraten. Maar waarom verliezen we met deze strenge diëten uiteindelijk geen grammetje vet?

Is meer vet eten en écht afvallen dan toch mogelijk?

Dat je van minder eten en meer bewegen afvalt is nog altijd juist. Wat sommige dieetgoeroes ook mogen beweren. Daarnaast zijn suikers en vette belangrijke oorzaken van overgewicht en daaraan verbonden aandoeningen. Zowel bij suiker als koolhydraten maken we onderscheid tussen meerdere soorten.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!
Door |2019-10-22T16:11:15+01:00oktober 22nd, 2019|Gezond Afvallen|0 Reacties

Over de auteur:

Francois Appers
Hallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Reageer ook!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.