30 maart 2023

2 gedachten over “Koolhydraatarme crackers of brood: wat kiezen voor een gezond ontbijt?

  1. Ik ben vorig jaar 14 kilo afgevallen. Eigenlijk zonder een echt dieet, gewoon nog wat meer beweging en nog wat meer opletten dan anders. Beweging had ik eigenlijk al voldoende. Op een gegeven moment wilde ik het afvallen nog een extra boost geven e nben ik een maand lang koolhydraatarm gaan eten. Ik schrapte onder meer mijn geliefde boterhammen en aardappels. De grap was dat ik na die koolhydraatarme periode geen gram was afgevallen, maar van hoe ik het eerst deed wel. Het werkt dus niet voor iedereen: Afvallen door koolhydraatarm te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: