Hoe lang buikspieren trainen voor een platte buik?

Strakke buik


Hoe lang buikspieren trainen voor een platte buik?

Hoe lang buikspieren  trainen voor een strakke lijn en een platte buik? Liefst met zo weinig mogelijk vet en zoveel mogelijk spieren. Die vraag krijgen we meermaals voorgeschoteld, vooral dan door diegenen die zo snel mogelijk iets aan hun ongezond buikvet en hun overgewicht willen doen. 

Hoe lang buikspieren trainen per dag vooraleer we de eerste resultaten van onze inspanningen zien, hangt uiteraard van verschillende factoren af. Niet in het minst van de hoeveelheid ongezond buikvet dat we willen verschillen. Hoe snel we buikvet verbranden en meer spieren kweken verschilt dus van persoon tot persoon.

Hoe lang buikspieren trainen voor een platte buik? 

Een slanke lijn en een platte buik met weinig of geen vet en veel spieren, krijg je niet zomaar. Daar zijn volgehouden inspanningen voor nodig. Wat wél vast staat is dat we geen platte buik krijgen met een crash dieet.

Afvallen doe we alleen met een gezond eetpatroon.

Daarbij staat gezond eten en voldoende bewegen centraal. Een grotere spiermassa maakt vet verbranden en afvallen makkelijker. Spieren gebruiken immers ook energie, zelfs in rust.

Wil jij meer en sterkere spieren voor een slanke lijn?

Dan blijft de vraag, hoe lang buikspieren trainen nodig is voor we ons ongezond buikvet definitief kwijt spelen.

Na hoe lang buikspieren  trainen krijgen we een platte buik?

Hoe lang buikspieren trainen…? Daar kunnen we onmogelijk een sluitend antwoord geven, dat voor iedereen geldt. Hoe lang buikspieren trainen voor een platte buik hangt van vele factoren af. In de eerste plaats van de hoeveelheid buikvet dat je kwijt wilt. Daarnaast speelt ook ons geslacht, onze leeftijd de duur en de intensiteit van onze dagelijkse inspanningen een belangrijke rol.

Hoe lang buikspieren trainen?

Wil je een platte buik zonder ongezond buikvet en zoveel mogelijk spieren, een betere conditie, een gezond streefgewicht; of alles tegelijk? Wat je ook wenst, je zal er heel wat moeten voor dien en laten om je doel te bereiken.

Hoe meer vet we verbranden, hoe makkelijker we afvallen.

Soep makenWil je meer vet verbranden en sneller afvallen?  Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

Meer bewegen en trainen voor een platte buik

Op welke manier en hoe lang buikspieren trainen voor het beste resultaat? Voor een platte buik, zullen we meer moeten bewegen en onze buikspieren trainen. Hoe lang buikspieren trainen voor een platte buik, is niet zomaar in een handomdraai te zeggen.
Om het overtollige vet rond onze buik definitief kwijt te spelen zijn aangepaste en spierversterkende oefeningen nodig. Zo lang we met ongezond buikvet te maken hebben, mogen we onze buikspieren nog zoveel en intens trainen als we willen, van enig resultaat zal dan weinig of niets te merken zijn.

Ongezond buikvet en meer spieren geeft een averechts effect. Je buik zal dan nog dikker lijken…

Hoe lang buikspieren trainen met  een combinatie van kracht- en cardio traninig

De meest doeltreffende manier is een combinatie van zowel kracht- als cardiotraining.
Daar moet je niet voor naar de fitness. Kracht- en cardiotraining kun je makkelijk thuis. Oefeningen op de hometrainer en/of op de loopband doen ons buikvet wegsmelten.

Door dagelijks regelmatig te trainen met gewichten, kan je rustig opbouwen op je eigen tempo. Dat kan je makkelijk volhouden, en het resultaat mag gezien worden.

Hoe lang buikspieren trainen voor het beste resultaat?

Streef geen spectaculaire resultaten op korte tijd na. Dat is spijtig genoeg slechts tijdelijk.

Ons gezond eet- en leefpatroon veranderen

We zullen niet alleen onze buikspieren moeten trainen. Om je ongezond buikvet te verliezen zullen we zowel ons eet- als ons leefpatroon grondig moeten aanpassen. Zeker als we al een dagje ouder zijn.

De mate waarin we buikvet verbranden en overgewicht verliezen, hangt in hoofdzaak af van wat we eten. Veel meer dan hoeveel we eten. Ons metabolisme of stofwisseling en vele andere lichaamsprocessen vertragen immers naarmate we ouder worden.

Voor ons basaal metabolisme of de hoeveelheid energie die we verbruiken in rust is erg belangrijk. Jongeren hebben een actiever metabolisme dan ouderen. En hoe actiever ons metabolisme, hoe meer vet we verbranden.

Het komt er dus op aan om, naarmate we ouder worden, ons metabolisme te stimuleren.

Hoe trager ons metabolisme werkt, hoe minder vet we verbranden. Als reactie maken we via onze pancreas of alvleesklier extra insuline aan. Dit hormoon regelt onze vetopslag. Hoe meer insuline we aanmaken, hoe minder vet we verbranden.  Gelukkig kunnen we zelf veel doen om onze vetverbranding in een hogere versnelling te schakelen.

Meer buikvet verbranden kan door gezond te eten met de juiste voeding, én voldoende te bewegen.

Voeding voor meer buikspieren

Hoe lang buikspieren trainen? Om meer buikvet te verbranden en makkelijker gewicht verliezen moeten we gezond eten met de juiste voeding. Eten we gezond, dan zal onze trek in zoete en ongezonde tussendoortje aanzienlijk.

Zo weinig mogelijk suiker, zetmeelhoudende voeding, verzadigde vetten en transveten eten zet je op weg naar een platte buik. 

Daarbij moet je vooral niet té weinig eten, zoals velen denken. In plaats van af te vallen, zal je aankomen en meer vet zal opslagen.

leefnugezonderbuttonGROENEVVoor een slanke lijn en een platte buik met veel spieren, eet je bij voorkeur:

leefnugezonderbuttonGROENEVEiwitrijke voeding: waaronder vooral vette vis (wilde zalm, paling, makreel, tonijn, kabeljauwfilet, dorade, heilbot, sardienen, haring en ansjovis), magere vleessoorten, kip, kalkoen en wild

leefnugezonderbuttonGROENEVVoeding met voldoende gezonde en dus onverzadigde vetten: zoals mais- , noten- , soja- , zonnebloem- , druivenpit- , lijnzaad- en saffloer olie

leefnugezonderbuttonGROENEVVoeding met voldoende trage koolhydraten: groenten, fruit, in granen en in alle volkorenproducten, in peulvruchten (erwten, bonen, groentekiemen, linzen en in kikkererwten), maar ook in noten, zaden en pitten.

leefnugezonderbuttonGROENEVZo weinig mogelijk witte suiker en snelle koolhydraten: en dan vooral snoep, koekjes en gebak, witte pasta en deegwaren en witte rijst

Extra tips voor een platte buik met weinig vet en veel spieren

Hoe lang buikspieren trainen?

leefnugezonderbuttonGROENEVStress vermijden: stress is een belangrijke dikmaker. Neem tijdig ontspanning en voldoende slaap. Gemiddeld zo’n acht uur per nacht. De ene persoon heeft echter meer slaap nodig dan de andere

leefnugezonderbuttonGROENEVSport dagelijks: is noodzakelijk om je doel te bereiken. Als je niet gewoon bent om voldoende te bewegen, start je met een half uurtje wandelen, joggen, fietsen of zwemmen op eigen tempo. Later kun je deze inspanningen nog altijd opvoeren. Crunches of sit ups zijn eveneens sterk aan te bevelen. Werk ook met gewichten

leefnugezonderbuttonGROENEVEet zo weinig mogelijk suikers, ongezonde vetten en snelle koolhydraten

leefnugezonderbuttonGROENEVEet gezond: met veel groenten, fruit, noten, zaden en pitten. Eet zo gevarieerd en gekleurd mogelijk. Ga voor volkoren producten en kies vaker voor glutenvrij en zuivelvrij

leefnugezonderbuttonGROENEVEet zo natuurlijk mogelijk: zonder toegevoegde geur- , kleur- , smaak- en bewaarstoffen

Jij wilt toch ook een platte buik met weinig of geen vet en veel spieren

Dat bekom je met een gezond eetpatroon, zoals het Vet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.

Dat Vet Verliezen 1.0 Programma hielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende? 

vetverliezenbanner

Author: Francois AppersHallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com