Bio HCG
Spread the love


[fusion_builder_container background_color=”#282a2b” background_image=”https://mlshhx3tgfu7.i.optimole.com/cb:d5ik.1a1be/w:auto/h:auto/q:mauto/ig:avif/https://leefnugezonder.be/wp-content/uploads/2015/02/Black_background-1.jpg” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”center center” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe gezondheidstips?

Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en krijg alle nieuwtjes als eerste DIRECT in je mailbox!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”25″ bottom_margin=”25″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/][fusion_text][bftpro-form-start 1]

Je Naam: [bftpro-field-static name]
*Je Email: [bftpro-field-static email]

[bftpro-submit-button 1 “Aanmelden”]
[bftpro-form-end 1][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20px” padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Bio- HCG combineren met Paleo eten een goed idee?

Bio HCG is een legale en hormoonvrije variant van de HCG-methode. Deze Bio HCG-kuren bevatten alle eigenschappen van het oorspronkelijke HCG kuur zonder de hormonen. Hoe doen ze dat?

De kuur is een neutrale basisvloeistof dat bestaat uit de zogenaamde frequenties van het HCG-hormoon. De echte hormonen komen dus absoluut niet in voor.

Wat doen deze hormonen? Het HCG-hormoon, of Humaan ChorionGonadotrofine, beïnvloedt je stofwisseling, eetlust en verbranding. De frequenties in de Bio HCG kuur kunnen dit volledig nabootsen.

In de kuurperiode volg je een relatief streng dieet waar je maar 500 calorieën per dag mag consumeren. Zonder de Bio HCG kuur is het vrijwel onmogelijk om dit dieet vol te houden. Wat de kuur doet is je eetlust afremmen zodat je geen hongergevoel krijgt. Je merkt dus nauwelijks dat je zo weinig naar binnen werkt. Op dit dieet ben je vrij in je voedingskeuzes, zolang je niet meer dan de aanbevolen 500 kcal per dag eet.

Wat is het Paleo dieet?

Een ander populair dieet is het Paleo of Oerdieet. Op dit dieet eet je als een oermens. Dus geen bewerkt voedsel, maar zoveel mogelijk groente, fruit en mager vlees. Voedingsmiddelen van de moderne tijdperk zoals brood, pasta, bewerkt voedsel en zuivel zijn niet toegestaan op dit dieet. Hierin zitten er een heleboel chemische stoffen om het langer houdbaar te maken. Stoffen die misschien niet zo veilig zijn voor je lichaam.

In westerse wereld zijn we gewend aan voedsel zonder voedingsstoffen. We eten suiker, transvetten en bloem in steeds grotere hoeveelheden. En dit zijn de grote veroorzakers van de genoemde welvaartsziekten. Het Paleo dieet zet een verbod op al deze voedingsmiddelen. Het gaat hier dus om gezonde voedingskeuzen en helemaal niet om het verminderen van het aantal kcal dat je mag eten.

Kan je Bio HCG combineren met Paleo?

Gezien de opbouw van Bio HCG is de kuur zelf niet Paleo. Deze kuur is door wetenschappers ontwikkeld om de eigenschappen van een hormoon, dat ons lichaam zelf aanmaakt, na te bootsen. Het wordt in een lab gefabriceerd en bestaat uit verschillende chemische stoffen, dus komt het absoluut niet uit de oertijd. De kuur zelf is veilig voor gebruik, maar het past niet binnen de kernprincipes van het Paleo dieet.

Als je dat achterwege laat kan je wel een Paleo dieet op na houden terwijl je een Bio HCG kuur volgt. Vervang het aanbevolen Bio HCG-dieet met Paleo-vriendelijke voeding. Dit is een manier om binnen die 500 kcal toch de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Na de kuurperiode kan je gewoon het Paleo dieet gebruiken om op je nieuwe gewicht te blijven, of om verder af te vallen. Een Bio HCG kuur is een goeie manier om op kort termijn gewicht te verliezen. Het Paleo dieet houdt je levenslang op een gezond gewicht.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By Redactie

Hallo, Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Optimized by Optimole