Chronische stress
Spread the love

Afvallen onder hypnose, nog nooit van gehoord?


Probeerde je al alles om definitief van je overgewicht  verlost te geraken, maar was alle moeite en geld tevergeefs?

Dan moet je ongetwijfeld kennismaken met de vele mogelijkheden van afvallen onder hypnose.

Afvallen is immers niet alleen een kwestie van gezond eten en voldoende bewegen.

Al of niet je overgewicht verliezen is in vele gevallen ook een mentale aangelegenheid. Dan mag je nog zo gezond eten en voldoende bewegen als je wilt, dan lukt afvallen nooit.

Afvallen onder hypnose en dus zonder dieet, kan dat wel?

Hypnose heeft al altijd ter discussie gestaan, zeker als het om onze gezondheid gaat. Toch werden er al heel wat bemoedigende resultaten mee geboekt.

Daarbij denken we dan in de eerste plaats aan het stoppen met roken.

Als hypnose lukt om rokers van hun jarenlange verslaving af te helpen, waarom zou afvallen onder hypnose dan niet lukken?

Hypnose wordt door velen minachtend bekeken.

In amper enkele sessies zou je van je verslaving of van je overgewicht verlost zijn. Is dat wel realistisch, en welk effect heeft dat op onze gezondheid? Toch is afvallen met hypnose in korte tijd wel degelijk mogelijk.

Naar de resultaten van afvallen onder hypnose werd al veel wetenschappelijk onderzoek verricht. Daarbij is telkens één constante. Afvallen onder hypnose is perfect mogelijk.

Tien kilo afvallen in enkele weken is met hypnose zeker mogelijk. 

Hypnose werkt in op ons onderbewustzijn.

Om je slaagkansen daarbij te vergroten, moet je volledig ontspannen zijn. Alleen ze kunnen welbepaalde boodschappen aan je onderbewustzijn worden doorgegeven.

Ons onderbewustzijn is dus wel degelijk beïnvloedbaar.

Om meer vet te verbranden en makkelijker af te vallen, zoeken we de oplossing in allerlei onzinnige crash diëten die uiteindelijk niets opleveren en ons alleen maar handenvol geld kosten.

Diëten is verre van makkelijk, zeker als je een emotie- eter bent en bij de geringste tegenslag naar ongezonde zoetigheden grijpt.

Met zo’n crash dieet kies je er voor om met 500 calorieën per dag je buik moet vullen.

Dat is de belangrijkste reden waarom je zo’n ongezond dieet nooit lang kunt volhouden. Na het stoppen van je dieet vliegen de kilo’s er sneller aan dan je ze verloor en weeg je al vlug meer dan bij het begin van je dieet.

Afvallen onder hypnose, hoe doen we dat?

Als alle pogingen om af te vallen mislukten, hoe kunnen we dan afvallen door hypnose hoor ik jullie al vragen.

Eens onder hypnose wordt ons onderbewustzijn gecontroleerd en eventueel aangepast. Er wordt vooral onderzocht welke relatie we hebben met eten en afvallen.

Men zal ons duidelijk maken dat we zeker en vast niet moeten eten om ons gelukkiger te voelen, integendeel. Teveel eten en  overgewicht maken ons ongelukkiger.

Met als gevolg dat we onze emoties nog meer willen weg eten. Zo komen we in een vicieuze cirkel terecht die we slechts moeizaam en met veel doorzetting kunnen doorbreken.

Ongezond eetpatroon aanpassen

Na amper enkele sessies zal je zelf merken dat je oude, lees ongezonde eetgewoonten niet meer werken.

Was je voor de hypnose een echte snoeper, dan zal je daarna vlug merken dat je geen trek meer hebt in ongezonde zoetigheden.

Als je vroeger naar voedsel greep als je je niet goed in je vel voelde, zul je merken dat je nu bijvoorbeeld naar muziek zal luisteren om je emoties de baas te kunnen.

Zonder veel moeite zul je je eetgewoonten aanpassen, gezonder eten en afvallen. Je moet er alleen in geloven. Maar als je met om het even welk dieet wilt afvallen, moet je er ook in geloven of je houdt het nooit lang vol.

Als je erin geloofd, is tien kilo afvallen  in slechts enkele weken perfect mogelijk.

De voordelen van afvallen onder hypnose

De eerste stap om afvallen onder hypnose mogelijk te maken is wellicht moeilijk. Eens die overwonnen, zorgt afvallen onder hypnose voor vele voordelen.

De belangrijkste voordelen van  afvallen onder hypnose op een rijtje:

Eenvoudig en makkelijke manier om meer vet te verbranden en af te vallen

De kilo’s die je met hypnose kwijt speelt, ben je definitief kwijt en komen nooit meer terug

Een natuurlijke manier van afvallen

Je moet geen honger lijden of constant calorieën te tellen

Afvallen onder hypnose kun je leren

Afvallen onder hypnose kun je zelf extra stimuleren door thuis eenvoudige oefeningen in zelfhypnose uit te oefenen.

Door thuis aan zelfhypnose te doen, kun je afvallen onder hypnose extra stimuleren

Zo lang je erin geloofd, is afvallen onder hypnose een uitstekende manier om je gezond streefgewicht te bereiken, én te behouden. Hoeveel sessies daarvoor nodig zijn, verschilt van persoon tot persoon.

Deed je al alles om gewicht te verliezen, en lukte je daar nooit in? Dan is afvallen onder hypnose beslist de moeite waard om te proberen. Je hebt er niets bij te verliezen, wel integendeel.

Afvallen onder hypnose geeft je een strakke, slanke lijn en een platte buik. Zonder vet en veel spieren.

LEEFNUGEZONDERBANNERHYPNOSEJij wilt toch ook eindelijk afvallen met voor een strakke lijk en een platte buik, zonder vet en meer spieren?

Afvallen onder hypnose lukt zeker ook van thuis uit. Zeker met deze oefeningen voor makkelijk, effectief en snel resultaat.

Probeerde je alle alles om je gezond streefgewicht te bereiken en te behouden, en waren alle inspanningen tevergeefs?

Dan is het zeker de moeite om afvallen onder hypnose te proberen. Je zal versteld staan van het bekomen resultaat![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By Redactie

Hallo,Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie.Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimized by Optimole