Geld besparen door te winkelen met Kimbino wordt makkelijker dan ooit. We zijn allemaal wel bekend met reclamefolders die wekelijks op onze deurmatten vallen. Het is handig om op de hoogte te zijn van voordelige aanbiedingen. Want geld besparen is pijnloos. Het gaat hier niet alleen om luxe producten maar ook onze dagelijkse benodigdheden, zoals boodschappen uit de supermarkt. Maar een nadeel van al deze papieren folders is dat we eigenlijk binnen de kortste keren al uitgekeken zijn. En dan beginnen de folders op te stapelen. Ze nemen veel ruimte in en worden door het hele huis geslingerd. En uiteindelijk belanden ze in de prullenbak.

Geld besparen terwijl je winkelt met Kimbino, hoe doe je dat?

Dit is waarom Kimbino.be zo handig is. Deze gloednieuwe website verzamelt namelijk de beste kortingsprijzen van je favoriete producten. De site wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste folders. Ook kun je in één oogopslag zien tot wanneer een folder geldt. Oude folders blijven ook nog beschikbaar zodat je altijd nog even op kunt zoeken. Als voorbeeld kun je een kijkje nemen in hun online Delhaize folder.

Met hun overzichtelijke online folders ben je ervan verzekert dat je niet teveel uitgeeft. En daar wordt onze portemonnee blij van.

Geld besparen

Geld besparen met Kimbino is ook goed voor ons milieu

Kimbino doet je niet alleen geld besparen. Het ook voor de natuur. Kimbino beschermt de natuur doordat de folders digitaal te zien zijn. Papieren folders worden overbodig en daardoor worden bomen beschermt. Zo helpt Kimbino je om met gemak ecologisch verantwoord te winkelen.  

Geld besparen met Kimbino: Alle winkels in een overzicht

Op de site van Kimbino.be kun je makkelijk veel geld besparen op al je boodschappen. Alle deelnemende zijn winkels onderverdeeld in diverse rubrieken. Namelijk: Supermarkten, elektronica & computers, wonen & tuincentra, kleding, schoenen en sport, drogisterij & parfumerie en anderen. In de navigatie knoppen kun je ook meteen zien hoeveel folders ze in een bepaalde rubriek hebben.

Geld besparen met Kimbino: We kijken al uit naar de Kimbino App

Het hebben van een app op je telefoon maakt het nog makkelijker om te profiteren van al deze voordelen. Zo kun je ook onderweg in de trein even snel een kijkje nemen. De app wordt binnenkort verwacht voor Android smartphones. In September kun je het downloaden. Je kunt het gebruiken zonder dat je moet inloggen. Het voordeel van een account is dat je je favoriete winkels kunt opslaan. Ook kun je dan gebruik maken van GPS en winkeladressen invoeren. Omdat Kimbino actief is in meerdere landen kun je ook in het buitenland nog genieten van alle kortingen.

Winkel voordeliger en help de planeet met Kimbino. De website is handig en overzichtelijk in gebruik. Het is niet meer nodig om tientallen folders door te spitten voor je aankopen. En je kunt je folders bekijken waar je ook bent! Handig wanneer je in de winkel staat.