Wat kan het Simpel Slank Programma voor je gezondheid en overgewicht betekenen?

Spread the love

Simpel Slank

INHOUDSOPGAVE

Wat kan het Simpel Slank Programma voor je gezondheid en overgewicht betekenen?

Simpel slank… is meer opgeslagen lichaamsvet verbranden en makkelijker afvallen dan toch niet zo moeilijk dan tot hiertoe telkens aan het licht kwam? 

Als we voedingscoach Bernard Favier in zijn jongste boek met als titel ‘Simpel Slank’ mogen geloven is overgewicht verliezen zonder het zo gevreesde jojo effect is gezond afvallen inderdaad niet zo moeilijk. 

In zijn succesvol boek belooft hij je te helpen om wekelijks gemiddeld twee kilo aan overgewicht definitief kwijt te spelen en zo je algemene gezondheid te verbeteren.

Om dit doel te bereiken baseert Favier zich op hormonen in evenwicht. Hij wil daarvoor de juiste hormonen activeren en zo je verzadigingsgevoel verlengen en je honger maximaal uitstellen.

De basis van Simpel Slank is opvallend simpel maar komt Bernerd Favier daarmee ook zijn belofte na?

Dagelijks worden we met nieuwe (crash) diëten overrompeld. Allemaal beloven ze spectaculaire resultaten in een opvallend korte tijd. Hun efficiëntie laat meestal veel te wensen over. Het legertje zwaargewichten neemt immers nog altijd sterk toe en diegenen die kampen met overgewicht worden alsmaar jonger. Zelfs jonge kinderen hebben er nu al last van.

Voedingscoach Bernard Favier is er met zijn Simpel Slank Programma nochtans van overtuigd de oplossing van ons gewichtsprobleem gevonden te hebben. In vergelijking met de meerderheid van zijn collega’s pakt hij overgewicht en gezond gewicht verliezen op een compleet andere manier aan.

Zijn aandacht gaat in hoofdzaak naar het in evenwicht brengen van je hormonen en het stimuleren van die hormonen die verantwoordelijk zijn voor overgewicht.

Dat onze hormonen een belangrijke rol spelen in ons natuurlijk vetverbrandingsproces weet ondertussen iedereen. Maar is het activeren van onze afslankhormonen wel een gezonde manier om ons gezond streefgewicht te bereiken?

Een traag of te snel werkende schildklier is immers oorzaak van heel wat ernstige aandoeningen?

Simpel Slank focust op onze hormonen om af te vallen

Zoals eerder reeds aangehaald benadrukt auteur Bernard Favier het belang van onze hormonen in het proces van vet verbranden en afvallen. Om van je opgeslagen vet, buikvet en overgewicht definitief kwijt te spelen concentreert deze voedingscoach- auteur zich vooral op het in evenwicht brengen van onze hormonen.

Niet zo’n gek idee. Heel wat hormonen spelen immers een belangrijke rol bij vet verbranden en afvallen.

De belangrijkste hormonen die daarbij een rol spelen zijn ongetwijfeld:

 • Leptine: is verantwoordelijk voor het opslaan van teveel aan lichaamsvet
 • Insuline: is in staat extra vet aan te maken
 • Glucagon of groeihormoon: maakt vet verbranden mogelijk
 • Adrenaline: hét stresshormoon bij uitstek. En laat nu precies stress een belangrijke oorzaak zijn van overgewicht

Afvallen lukt onmogelijk als deze hormonen niet in evenwicht zijn.

Je hormonen resetten en weer in balans brengen is precies wat voedingscoach Bernard Favier met zijn Simpel Slank Programma nastreeft.

Simpel Slank Programma in meerdere stappen

Het Simpel Slank veel meer dan het zoveelste receptenboek. Simpel Slank is een nieuwe kijk op onze hormonen en de manier waarop je deze het best weer in evenwicht brengt.

Je hormonen in evenwicht brengen en gezond afvallen doet Bernard Favier in zijn Simpel Slank Plan in vijf stappen:

 • Van vet opslaan naar meer vet verbranden
 • Vet verbranden op moeilijke plaatsen zoals je buik, billen en benen door je lichaam te zuiveren van alle mogelijke giftige afvalstoffen
 • Het Platte Buik plan: je cortisol gehalte weer op peil brengen om je verzadigingsgevoel te verlengen
 • (vr)Eetbuien voorkomen

Naast dit eenvoudige stappenplan bevat het Simpel Slank Plan ook nog:

 • Drie complete weekmenu’s: met de ideale ingrediënten om dit stappenplan tot een goed einde te brengen
 • Zeventig originele recepten: Gezonde en makkelijk klaar te maken recepten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten dat maximale variëren mogelijk maakt
 • Een boodschappenlijst: die bestaat uit alle  voedingsmiddelen die je wel en beter niet kunt eten om je doel te bereiken
  In dit deel geeft Bernard Favier je per voedingsmiddel specifiek advies.

Simpel Slank is er voor iedereen die gezond wilt afvallen

Het Programma van Bernard Favier is geschikt is voor iedereen die gezond wilt afvallen.

Gemiddeld tussen 5 en 10 kilo afvallen in 3 weken is met dit Simpel Slank Programma perfect mogelijk.

Wil je meer gewicht verliezen? Ook dat is zeker mogelijk, maar dat Dan zul je het Simpel Slank Programma enkele keren moeten herhalen.

De voordelen van Simpel Slank

Met zijn Simpel Slank Programma zorgt Bernard Favier voor enkele belangrijke voordelen die je in andere afslankprogramma’s zeker niet vindt:

 • Hij leert je gezond eten: dat doet Bernard door het belang van zelf te kopen in plaats van het gebruik van bewerkte en ongezonde kant- en- klare maaltijden en diepvriesgerechten. Tevens leert hij wat men nu eigenlijk onder gezonde voeding verstaat.
 • Honger lijden of calorieën tellen is niet nodig: volgens Favier moet meer vet verbranden en afvallen op een aangename manier gebeuren. Afvallen maag geen kwelling worden want dan lukt het toch niet
 • Simpel Slank is niet het zoveelste dieet maar een gezond eet- en leefpatroon: zo kun je het makkelijk volhouden. Na een korte aanpassingsperiode kun je zo’n gezond eetpatroon levenslang volhouden. Diëten kun je maar gedurende een erg beperkte periode
 •  Je leert met het Simpel Slank Programma je ook gezond ontspannen: dat is nodig want stress is een van de grootste vijanden van overgewicht
 • Je wordt niet aan je lot overgelaten: je kunt met al je vragen  en onzekerheden terecht bij enkele deskundigen die dag en nacht paraat staan om je op het goede spoor te houden

Het Simpel Slank Programma geeft de voorkeur aan eiwitrijke voeding

Net zoals vele andere diëten doen, geeft ook Bernard Favier in zijn Programma de voorkeur aan voeding rijk aan hoogwaardige eiwitten. Een combinatie van weinig koolhydraten en veel eiwitten zijn zijn doeltreffendheid immers al dikwijls bewezen.

Simpel Slank combineert eiwitrijke voeding met evenwichtige hormonen

En dat is juist het grote voordeel van dit succesvol afslankprogramma van Bernard Favier.

Met hormonen uit balans is afvallen onmogelijk

Simpel Slank Programma is ook geschikt voor al diegenen die al dikwijls geprobeerd hebben om af te vallen maar er tot hiertoe nog nooit in hun opzet slaagden

Deskundige en gratis begeleiding kan dat extra stapje richting je gezond gewicht betekenen

Alles over het Simpel Slank Programma lees je HIER 

Conclusie: Het Simpel Slank Programma is geen wondermiddel

Inderdaad, het Simpel Slank Programma van Bernard Favier is geen wondermiddel. Om je gezond gewicht te bereiken en te behouden zal je inspanningen moeten leveren. Dingen doen en laten.

Maar als je de vele wetenschappelijk bewezen tips en raadgevingen uit dit programma volgt zal je je overgewicht kwijtspelen. En dit zonder het zo gevreesde jojo effect.

De kilo’s die je met het Simpel Slank Programma verliest ben je definitief kwijt en komen nooit meer terug. Daar is wel enige tijd voor nodig. Net zoals je overgewicht er niet van de ene op de andere dag tot stand kwam, zul je je teveel aan kilo’s ook niet in een oogwenk verliezen.

Als je dat beseft is het Simpel Slank Programma een uitstekende leidraad om je gezond gewicht te bereiken én te behouden.

Simpel SlankHet Simpel Slank programma bestaat uit:

 • Het Simpel Slank e-boek
  Balanceer in 5 simpele stappen je hormonen en val gemiddeld 2 kilo af per week. Door stap 4 toe te passen verbrand je direct onderhuids vet en ongezond buikvet
 • Het Simpel Slank kookboek
  Het boek bevat 3 uitgebreide weekmenu’s en meer dan 70 recepten en gezonde snacks. Geschikt voor iedereen die 5, 12 of meer dan 20 kilo wilt afvallen. Eet 3 dagen volgens het kookboek en (vr)eetbuien behoren tot de verleden tijd
 • Online Afslankhulp
  Als je Simpel Slank hebt besteld, staan wij klaar voor al je vragen! Zo ben je ervan verzekerd dat je het Simpel Slank programma foutloos volgt en val je gegarandeerd af.

Optimized by Optimole