Wat is je favoriete iPhone?
Spread the love

Wat is je favoriete iPhone? We bespreken in dit artikel twee van Apple’s vlaggenschiptelefoons: de iPhone XS en iPhone SE 2020. De iPhone XS is als krachtige opvolger van de baanbrekende iPhone X in 2018 op de markt gebracht. De Special Edition iPhone (SE) heeft in 2020 zijn intrede gedaan. De SE 2020 volgt daarmee de SE uit 2016 op, maar lijkt vooral veel raakvlakken te hebben met de iPhone 8. Hoe dit precies zit en hoe de iPhones zich tot elkaar verhouden, lees je in dit artikel.

Tip: de iPhones uit dit artikel worden niet meer door Apple gemaakt of nieuw aangeboden. Gelukkig zijn deze toptoestellen nog wel refurbished verkrijgbaar. Een refurbished iPhone met het Keurmerk Refurbished is een betrouwbaar en voordelig alternatief voor nieuw.

Na 4 jaar opvolging

De iPhone SE 2020 liet lang op zich wachten. Het was inmiddels weer 4 jaar geleden dat de eerste generatie Special Edition-iPhone was uitgebracht. Fans van het compacte formaat én de goede specificaties gingen dan ook graag af op de geruchten. Zou de tweede generatie SE weer beschikken over het vertrouwde ontwerp met thuisknop?

Wat is je favoriete iPhone: SE 2020 opvolger iPhone 8

De iPhone acht heeft een vertrouwd ontwerp met randen en een thuisknop onder het scherm. Daarnaast beschikt de iPhone acht over een chique glazen ontwerp en de recentste technieken zoals draadloos opladen. De iPhone SE 2020 lijkt op het eerste oog identiek aan de iPhone 8. Hetzelfde uiterlijk en dezelfde afmetingen. Toch zijn er onder de motorkap de nodige verbeteringen te vinden. Zo beschikt de SE bijvoorbeeld over een twee jaar nieuwere chip. Hierdoor is de iPhone SE 2020 sneller dan de iPhone 8, maar zal de SE ook langer van iOS-ondersteuning genieten.

XS als opvolger iPhone X

De iPhone X werd tijdens het 10-jarig jubileum van Apple gepresenteerd. Dit toestel heeft vervolgens de gehele smartphonemarkt volledig op zijn kop gezet. Van het OLED-beeldscherm dat de voorzijde van de iPhone vult, tot Face ID-ontgrendeling en een dubbele camera. De iPhone XS is een jaar later uitgebracht en bezit een uiterlijke overeenkomst met de X. Daarbij zijn zowel de X als XS voorzien van een 5.8 inch OLED-beeldscherm, dubbele 12 megapixel camera en Face ID-ontgrendeling. Het streepje voor? De iPhone XS is iets nieuwer, waardoor de processor iets beter is en de ondersteuning van de XS iets langer doorloopt dan van de iPhone X. Je vindt de iPhone XS refurbished bij Forza.

Wat is je favoriete iPhone: iPhone SE 2020 versus iPhone XS

Belangrijk voor het maken van een goede keuze: de iPhone SE heeft een 4.7 inch beeldscherm, waar de iPhone XS over een 5.8 inch scherm beschikt. Daarbij is de kwaliteit van het iPhone XS-scherm beter, dankzij de Led-technologie tegenover de Lcd-technologie. Waar de iPhone XS een dubbele camera aan de achterzijde heeft, beschikt de iPhone SE 2020 over een enkele twaalf megapixels camera. Omdat de iPhone XS zo’n 2 jaar ouder is dan de iPhone SE 2020, beschikt de laatstgenoemde over de snelste chip. Daarbij zal de iPhone SE 2020 ook over een langere iOS-ondersteuning beschikken dan de iPhone XS. Als je dus op zoek bent naar een iPhone waar je vooral veel jaren vooruit kunt, is de iPhone SE 2020 de beste keuze.

Refurbished iPhone kopen

Als je de iPhone XS of de SE 2020 refurbished wilt kopen, dan raden we een Keurmerk-partij, zoals Forza Refurbished aan. Je ontvangt je iPhone voor een scherpe prijs, met 2 jaar garantie al de volgende werkdag in huis.

Kortom, een iPhone SE 2020 refurbished kopen, is het voordeligste en veilige alternatief voor nieuw.

By Redactie

Hallo, Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimized by Optimole