3 oktober 2023

5 gedachten over “Waarom meer bieslook eten? + Recepten

  1. Ik heb altijd bieslook in de tuin staan. Deze staat in een grote stenen pot en blijft winter en zomer doorbloeien. Het is niet alleen mooi om te hebben maar ook lekker en gezond.

  2. Interessant artikel maar ik ben wat in de war door de recepten. Er staat duidelijk dat je bieslook best niet verhit om de helende effecten ervan te hebben maar in de eerste twee recepten wordt de bieslook wel verhit. Allemaal voor niks dan?

    1. Dag Steven,

      Bedankt voor je bericht. Sorry omdat mijn uitleg misschien niet voor iedereen duidelijk is. Precies zoals met alle kruiden en groenten, eet je ook bieslook best rauw. Zo gaan er geen gezonde voedingsstoffen verloren.

      Maar je eet wellicht toch ook gekookte groenten?

      Dat is hetzelfde met kruiden. Gekookt blijven groenten en kruid gezond. Het beste is kruiden en groenten rauw en daarnaast ook gekookt te eten.

      Hopelijk is het nu duidelijk genoeg voor jou en kunnen we je hier nog vaak begroeten.

      Groetjes,
      Francois en het team van Leefnugezonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.