Spread the love

Hoe bereid je je voor op een sessie met een online psycholoog? Als je voor het eerst een sessie hebt met een online psycholoog is een geode voorbereiding erg belangrijk.

Met onze eenvoudige tips verloopt zo’n is je voorbereiding op een sessie met een online psycholoog veel vlotter.

Wat is je uiteindelijke doel van je online gesprek?

Ga eerst na wat je uiteindelijke doel is van je gesprek met een online psycholoog. Wat wil je vragen en bespreken tijdens de eerste sessie?

Dit helpt om het gesprek op een doelgerichte manier te voeren en ervoor te zorgen dat je op zoveel mogelijk vragen een duidelijk antwoord krijgt.

Zorg dat je ongestoord kunt praten

Kies een rustige omgeving waar je ongestoord kunt praten. Het intakegesprek met de online psycholoog is namelijk erg belangrijk voor het verdere verloop van je behandeling.

Voorbereiding op sessie met online psycholoog: De juiste technologie

Gebruik zeker ook de juiste technologie tijdens je online sessie(s). Zorg ervoor dat je de videoconferentie- of app hebt die de psycholoog gebruikt en dat je toegang hebt tot een stabiele internetverbinding.

Wees altijd open en eerlijk

Wees tijdens je sessie altijd open en eerlijk over wat je allemaal meemaakte dat je dwars zit. Omdat de online psycholoog je zo goed mogelijk wilt helpen is het van groot belang om hem of haar alles te vertellen wat ze moeten weten.

Conclusie

Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat je uit de sessie wilt halen. Een rustige gespreksomgeving en het gebruik van de juiste technologie is daarvoor onmisbaar. Hou nooit iets achter voor je online psycholoog, ook al geeft het niet altijd mooi beeld van jezelf.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je het maximale uit de sessie haalt en de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bron: https://www.psycholoogivapervan.nl/ 

By Redactie

Hallo, Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op redactie@mail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimized by Optimole