Gezond gewicht verliezen met SlimPlus, of toch niet?

Spread the love

[fusion_builder_container background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_aspect_ratio=”16:9″ overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20px” padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

Gezond gewicht verliezen met SlimPlus, of toch niet?

Gezond gewicht verliezen is onze beste garantie om ons overgewicht definitief kwijt te geraken. Gezond gewicht verliezen is alleen mogelijk met gezond, evenwichtig en gevarieerd eten en voldoende bewegen.

Zonder deze gezonde combinatie vallen we nooit af, en is ons gezond streefgewicht onbereikbaar. Haast dagelijks komen er nieuwe middelen en producten op de markt om ons steeds sneller gewicht te laten verliezen.

Een van de meest recente producten is SlimPlus, een afslankkuur die ons gedurende 25 dagen wil laten afslanken en ons tegelijk wilt laten genieten van wat we eten.

Is het gezond gewicht verliezen met SlimPlus, of toch niet?

Afslanken en overgewicht verliezen is meestal geen pretje. Zeker niet met ongezonde crash diëten. Die beloven ons spectaculaire resultaten in amper enkele dagen. Dat gewichtsverlies is echter erg tijdelijk. Een crash dieet is immers onmogelijk lang vol te houden.

Snel gewicht verliezen staat meestal gelijk met constant honger lijden en calorieën tellen. Genieten van wat we eten, is er met de meeste diëten dan ook niet bij, integendeel.

Dat was voor de ontwerpers het uitgangspunt, om met hun SlimPlus afvallen anders te benaderen. Gezond gewicht verliezen moest volgens hen leuk blijven. Of liever: ondanks een afslankkuur moesten we kunnen blijven genieten van wat we aten.

Volgens hen zijn ze ook in hun opzet geslaagd.

Doeltreffende afslankkuur van 25 dagen om gezond gewicht verliezen mogelijk te maken

SlimPlus werd ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen met overgewicht, die willen afvallen maar toch lekker willen blijven eten. Om gezond gewicht te verliezen, bestaat SlimPlus in drie varianten, namelijk Slim Lean Body, Slim Vital Body en Slim Clean Body. Dit drietal bestaat uitsluitend uit natuurlijke voedingssupplementen die snel afvallen extra ondersteunen.

Dat zorgt voor vele voordelen.

Afvallen met SlimPlus zadelt je met geen tekort aan gezonde voedingsstoffen op, zoals dat met vele andere afslankproducten en voedingssupplementen wél het geval is.

Gezond gewicht verliezen met gezonde eetgewoonten

Verwacht van SlimPlus geen wonderen. Je zal het nog steeds zélf moeten doen. Positief is echter dat SlimPlus ons niet alleen willen laten afvallen met voedingssupplementen. Ze zien dit in een groter geheel door het aanleren van gezonde eetgewoonten.

Dat is vooral belangrijk om het zo gevreesde jojo effect voorkomen. Gezonde eetgewoonten kun je na een relatief korte aanpassingsperiode immers gemakkelijk levenslang volhouden. Van een terugval is zo dus geen sprake.

Men wil ons dus in de eerste plaats gezonde eetgewoonten aanleren om zo ons streefgewicht te bereiken én ook te behouden.

SlimPlus geldt als ondersteuning, en dat valt alleen maar toe te juichen.

Met het SlimPlus+  Pakket 10% lichaamsgewicht verliezen in 25 dagen 

Een afslankkuur met SlimPlus duurt dus in totaal 25 dagen, periode waarin we mogen blijven genieten van lekker eten.

Een pakket SlimPlus bestaat uit:

100 capsules SlimLean Body

60 capsules SlimVital Body

250 ML SlimClean Body

Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten

Capsule- doosje voor onderweg

BMI meter

Gratis Online Begeleiding van een coach

Gezond gewicht verliezen met Slimplus: tot 10% van je lichaamsgewicht in 25 dagen

Dankzij  een gezond eetpatroon, voldoende beweging en SlimPlus verlies je tot 10% van je lichaamsgewicht in 25 dagen.

De kilo’s die je met ondersteuning van SlimPlus kwijt speelt, zijn uitsluitend vet, en dus geen vocht zoals bij ongezonde crash diëten

Weeg je 80 kilo, dan val je tot 8 kilo vet in minder dan één maand. Als dat geen leuk resultaat is.

Dat betekent dit dat iemand van 80 kilo in 25 dagen 8 kilo lichter is.

Dit wordt gerealiseerd door een samengaan van een gezond, evenwichtig en gevarieerd eetpatroon met voldoende beweging en de hulp van het SlimPlus programma. Dat kiest uitsluitend voor een gezond voedingspatroon, gestimuleerd door uitsluitend natuurlijke voedingssupplementen.

Met de hulp van SlimPlus is het gezond gewicht verliezen op een natuurlijke manier. Dus zonder dure maaltijdvervangers, shakes of energierepen  of iets dergelijks

Dankzij de evenwichtige samenstelling van de natuurlijke voedingssupplementen beschik je tijdens de afslankkuur met ondersteuning van SlomPlus steeds over voldoende energie.

Tijdens het gezond gewicht verliezen met SlimPlus word je evenmin aan je lot overgelaten. Integendeel, je geniet er van een persoonlijke coach die je met raad en daad bijstaat als je het moeilijker hebt.

Er wordt tegelijk een individueel en calorie- arm voedingsschema opgesteld. In de laatste fase leer je tevens hoe je je gezond streefgewicht kunt behouden.

Gezond gewicht verliezen met de hulp van SlimPlus en aminozuren

SlimPlus bestaat uit drie fasen, en is gebaseerd op een unieke combinatie aan aminozuren. Daarvan is wetenschappelijk bewezen dat ze onze vetverbranding stimuleren. SlimPlus wordt gecombineerd met een verantwoord voedingsschema dat gratis bij iedere bestelling wordt geleverd.

SlimPlus bestaat uit:

SlimPlus en SlimLean Body: deze aminozuren spelen een belangrijke rol bij extra spieropbouw, en spieronderhoud; maar ook bij onze stofwisseling en vetverbranding. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten. Meer spieren zijn onmisbaar om meer vet te verbranden. Spieren verbruiken immers energie, zelfs in rust. Gebruik tweemaal per dag twee capsules; 30 minuten voor je ontbijt en avondmaaltijd, telkens met ene groot glas water

SlimPlus en SlimVital Body: om een tekort aan energie en vermoeidheid te voorkomen hebben de juiste vitaminen en mineralen nodig. Die vinden we in het suikervrije SlimVital Body. Daar zijn evenmin geur- , kleur- , smaak- en/of bewaarstoffen aan toegevoegd conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Gebruik telkens twee capsules tijdens je ontbijt

SlimClean Body: is samengesteld uit maar liefst 19 kruiden en mineralen die ons lichaam zuiveren van alle giftige afvalstoffen. Gebruik de eerste acht dagen tweemaal daags één maatdopje van 15 milliliter, telkens 15 minuten voor je ontbijt en je avondmaaltijd. Je kan dit zowel puur             drinken als gemengd met water.

De voordelen van SlimPlus nog eens op een rijtje:

Doet je op een natuurlijke manier gezond gewicht verliezen

Gratis gezonde recepten voor zowel ontbijt als lunch (middagmaal), diner of avondmaal, als voor gezonde tussendoortjes

Gratis online coaching

Gezond gewicht verliezen in drie fasen

Voor een maximaal resultaat, werd je afslankkuur met ondersteuning van SlimPlus opgebouwd in drie fasen, namelijk: 

De afslankfase: duurt ons streefgewicht is bereikt

De stabilisatiefase: duurt 2 weken. In deze tweede fase leer je hoe je op je streefgewicht kunt blijven Hier leer je je streefgewicht vasthouden

Op gewicht blijven: dat doe je met een gezond eetpatroon en voldoende bewegen

Conclusie

Met een gezond eetpatroon, voldoende beweging en de hulp van SlimPlus, zal je reeds tijdens de eerste weken van je afslankkuur de resultaten zelf merken.

Exclusieve actie voor bezoekers van deze website (die zijn ondertussen al met zo’n 93000 per maand):

Maak uitsluitend NU GRATIS kennis met SlimPlus, de natuurlijke manier van afvallen; en dit uitsluitend via onderstaande website van SlimPlus: 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2 gedachten over “Gezond gewicht verliezen met SlimPlus, of toch niet?”

  1. Wil graag slim plus opnieuw bestellen. Reeds positieve resultaten. Devreker Tanja, Tarwestraat 28, 8600 Diksmuide. Betalen met afterpay.grtjs

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.