Buikvet verbranden, hoe doe je dat?

Buikvet verbranden, hoe doe je dat?

Buikvet verbranden is nodig als we de diëtisten en voedingscoaches willen geloven.  Volgens hen is het diëtisten zelfs veel ongezonder dan overgewicht en een te hoge Body Mass Index (BMI). De ernst van je overgewicht wordt dan ook meer en meer gemeten via je buikomtrek.

Buikvet geraak je veel moeilijker kwijt dan overgewicht, en is daarenboven oorzaak van tal van ernstige en zelfs levensbedreigende aandoeningen waaronder vooral hart- en vaatziekten, aderverkalking, diabetes en veel voorkomende en agressieve soorten kankers.

Wil je eindelijk een platte buik en dus definitief verlost geraken van je ongezond buikvet? Lees dan zeker dit artikel, en leer hoe je best je buikvet best kunt verbranden, met als enig doel een slank en gezond lichaam.

Teveel buikvet is dus ongezond, veel ongezonder nog dan overgewicht. Hierbij maakt men een duidelijk verschil tussen mannen en vrouwen. Bij mannen spreekt men van overgewicht vanaf een buikomtrek van 104 centimeter. Bij vrouwen ligt deze grens op 80 centimeter. Een teveel aan calorieën en energie wordt door je lichaam opgeslagen als lichaamsvet.

Buikvet is de grootste boosdoener.

Het produceert extra hormonen en tal van andere chemische afvalstoffen, die zich tussen je spierweefsel en je organen nestelen. Dat brengt uiteraard je hormonen uit evenwicht, en je gezondheid in gevaar. Hoe groter je buikomtrek, hoe hoger je risico op levensbedreigende aandoeningen en op vroegtijdig overlijden. De hormonen die dit buikvet aanmaken, hebben rechtstreeks invloed op de ontwikkeling van kwaadaardige kankercellen en tumoren. Dat ontdekte professor Wardle tijdens tal van grootschalige onderzoeken aan de gereputeerde universiteit van Londen.

Buikvet verbranden door hormonen in evenwicht

Als je teveel en té vet eet, krijgt je lichaam méér energie dan het verbruikt. Minder en gezond eten, in combinatie met voldoende lichaamsbeweging is dan het alternatief. Maar je lichaam reageert spijtig genoeg anders op het teveel aan energie. Minder of weinig eten en meer bewegen vergroot je hongergevoel, waardoor je automatisch meer eet en kilo’s bijwint in plaats van overgewicht te verliezen. Zo geraak je al vlug in een vicieuze cirkel die erg moeilijk te doorbreken is. Als reactie op te weinig eten, zal je lichaam zo weinig mogelijk energie verbranden, en wordt het teveel aan energie opgeslagen als lichaamsvet. Je zal dus minder vet verbranden. Sommige soorten voeding verbranden meer vet dan anderen.

Buikvet verbranden door je vetverbranding te stimuleren

Snel ongezond buikvet verbranden kun je door gezonde voeding te eten die je vetverbranding stimuleert. Het gaat hier niet om hoeveel je eet of hoeveel calorieën je opneemt. Het gaat uitsluitend om het soort calorieën dat je eet. Men maakt het verschil tussen vet calorieën, calorieën afkomstig van koolhydraten en calorieën uit eiwitten.

  • Voeding rijk aan vet calorieën: koud water vis, avocado, olijfolie, kokosnoot olie, lijnzaadolie en cashewnoten
  • Voeding rijk aan calorieën uit eiwitten: alle soorten vlees, vis, noten, pitten en zaden
  • Voeding rijk aan calorieën uit koolhydraten: geraffineerde witte suiker, witte pasta, deegwaren en rijst en aardappelen

Ons lichaam is vooral geschikt voor calorieën uit onverzadigde vetten en eiwitten, en veel minder voor calorieën afkomstig uit koolhydraten.

Gezond buikvet verliezen

De ene heeft meer aanleg om buikvet te ontwikkelen dan de andere. Wil je eindelijk van overtollig en ongezond buikvet verlost geraken? Dan is de ultieme vet verbrandingsmethode van Mark Van Oosterwijck beslist iets voor jou. Met zijn wetenschappelijk onderbouwde vet verbrandingsmethode richt hij zich in de eerste plaats tot al diegenen die aanleg hebben voor het ontwikkelen van een buikje, en daar eindelijk definitief van af willen.

Leveren je inspanning in het fitness centrum of in de sportschool weinig of geen resultaat op? Voor al deze mensen ontwikkelde deze sportpsycholoog een exclusieve methode om ongezond buikvet snel te verbranden zonder het zo gevreesde jojo effect. Vet verliezen is voor de één nu simpelweg makkelijker dan voor de ander

Het exclusieve programma van Mark Van Oosterwijck is voor jou geschikt als:

  • Je snel vet wilt verliezen en snel wilt afslanken zonder jojo effect
  • Je al een redelijk laag vetpercentage hebt, maar nu eindelijk eens zichtbare buikspieren wilt
  • Je al een laag vetpercentage hebt, maar nog verder wilt zakken
  • Je een laag vetpercentage wilt handhaven zonder tijdrovend dieet
  • Je aan wilt komen in droge spiermassa (spiermassa zonder vetopslag)
Meer informatie & Bestellen

Dit is geen wondermiddel

Het vet verbrandingsprogramma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel, maar wél een gezonde manier om op een verantwoorde manier en relatief snel van je buikvet verlost te geraken. Je zal daar uiteraard inspanningen moeten voor leveren. Zonder motivatie en inzet zal je ook met het wetenschappelijk uitgekiend vetverbrandingsprogramma van Van Oosterwijck nooit slagen.

Wil je wél inspanningen leveren voor strakke buikspieren en het bereiken van je gezond streefgewicht? Dan is dit dé manier om je doel te bereiken

De eerste weken moet je lichaam zich aan dit gezond voedingspatroon aanpassen, en dat vraagt uiteraard enige discipline. Je inspanningen zijn echter meer dan de moeite waard. Na enkele weken zal je merken dat je buikvet verdwijnt, en je er van week tot week fitter, energieker, vitaler en beter in je vel zal voelen dan ooit tevoren. In tegenstelling met vele andere crash diëten, eet je met het vet verbrandingsprogramma van Van Oosterwijck hoofdzakelijk calorieën afkomstig uit onverzadigde vetten en eiwitten, en een perkte concentratie uit koolhydraten. Je lichaam maakt zo minder insuline aan zodat de calorieën uit je voeding niet worden opgeslagen als lichaamsvet maar worden verbrand

Wie is Mark Van Oosterwijck?

Wie veel leest over afvallen, zal de term Intermittent Fasting vast wel eens zijn tegengekomen. Intermittent Fasting, ofwel een geruime tijd niks eten, bestaat al langer, maar neemt pas de laatste jaren sterk in populariteit toe. Vooral in de fitness wereld wordt deze strategie steeds vaker toegepast om richting een laag vetpercentage te gaan.

Vanuit Leefnugezonder.be zijn we op onderzoek uitgegaan en kwamen we uit bij Mark van Oosterwijck, die onlangs zijn e-book “Vet Verliezen 1.0” uitbracht, dat vind in grote getale zijn weg naar iedereen die definitief van zijn ongezond buikvet af wil

Meer informatie & Bestellen

Een volledige review van het Vet Verliezen 1.0 Programma vind je hier

Klik hier
Klik hier

Van Oosterwijck  vertelt over zijn enthousiasme voor Intermittent Fasting en verduidelijkt hoe je dit het best kunt combineren met werk/school en/of sport.

Leefnugezonder: Hoe kwam je in aanraking met Intermittent Fasting Mark?

Mark: “Ik heb altijd last gehad van overgewicht. Ik sportte al geruime tijd en ik at gezond, maar had ondanks alle inspanning toch veel moeite om mijn vetpercentage te verlagen. Het viel me op dat mensen om me heen die niet sporten en niet op hun voeding letten een veel lager vetpercentage dan mij hadden, terwijl ik mezelf dag in dag uit uitsloofde in de sportschool en keuken. Ik ben enorm veel gaan lezen en experimenteren,  tot ik een artikel las over Intermittent Fasting. Ik leerde dat veel mesen hier goede resultaten mee behaalde, en ik besloot om het een kans te geven.”

 Leefnugezonder: Wat waren je bevindingen?

Mark:Ik at steeds 6 kleine maaltijden per dag met ‘s morgens een ontbijt met hoofdzakelijk havermout. Door Intermittent Fasting leerde ik dat dit helemaal niet noodzakelijk is, zolang je er maar voor zorgt dat je voldoende calorieën en eiwitten binnenkrijgt. Het controleren van je dagelijkse calorieën is vele malen gemakkelijker met een Intermittent Fasting levensstijl omdat je later in de dag ruimte hebt voor maaltijden die je een voldaan gevoel geven.”

 Leefnugezonder: Is het niet moeilijk vol te houden?

Mark: “Ik twijfelde er in het begin ook aan, maar dat is zeker niet het geval. In het dagdeel dat je vast ben je erg scherp en productief. Het uitstellen van je ontbijt, door het drinken van een kop zwarte koffie, helpt. Het vasten geen enkele negatieve invloed op je prestaties in de sportschool, ik maak week in week uit progressie, zelfs wanneer ik op een compleet lege maag train.

 Leefnugezonder: Wat zijn je plannen voor de toekomst Mark?

Mark: “Ik weet zeker dat ik nooit meer terug ga naar mijn traditionele voedingsschema met meerdere kleine maaltijden per dag. Een dagdeel helemaal niks eten geeft mij veel meer rust, en het is goed te combineren met sociale gelegenheden, terwijl je nog steeds onder je energiebehoefte eet. Ik kan iedereen adviseren om deze levensstijl een kans te geven, dit is ook de reden waarom ik het boek heb geschreven.”

Leefnugezonder: Je geeft een niet goed, geld terug garantie. Waarom doe je dit?

Mark: “Ondanks de vele positieve reacties op mijn boek, ben ik me ervan bewust dat deze levensstijl niet voor iedereen is weggelegd. Iedereen wil echter definitief van zijn ongezond buikvet verlost geraken, en die kans geef ik iedereen. Om deze reden heb ik de niet goed, geld terug garantie ingesteld zodat je mijn gezond voedingspatroon geheel zonder risico kunt uitproberen.”

Meer informatie & Bestellen

vetverliezenbanner