Ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe gezondheidstips?

Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en krijg alle nieuwtjes als eerste DIRECT in je mailbox!

[bftpro-form-start 1]

Je Naam: [bftpro-field-static name]
*Je Email: [bftpro-field-static email]

[bftpro-submit-button 1 “Aanmelden”] [bftpro-form-end 1]

Avocado gezond als hulp bij afvallen + Recept

Avocado is zonder de minste twijfel een van de gezondste vruchten ter wereld.  Het stimuleert niet alleen onze gezondheid, maar is tevens uitstekend als hulp bij meer vet verbranden en makkelijker afvallen. 

Daar geraken ook wij meer en meer van overtuigd. Doorslaggevend daarbij is dat nu ook wetenschappers het effect van avocado op overgewicht (h) erkennen. Daardoor is avocado erg populair. Niet alleen in de keuken, maar ook bij de velen die iets aan hun overgewicht willen doen.

Hoe gebruiken we avocado als gewaardeerde hulp bij afvallen?

In landen van Midden en Zuid- Amerika waardeerde men al veel langer al deze gezonde eigenschappen van deze vrucht. Nu het ondertussen wetenschappelijk vast staat dat avocado niet alleen geneest, maar ons ook makkelijker doet afvallen; is het ook bij ons erg in trek. Zowel in de keuken, als in het medicijnkastje.

Een avocado wordt tot 30 centimeter lang en maar liefst 2 kilo zwaar. groen tot donkerbruin. Bij rijpe avocado’s kunnen we de schil makkelijk indrukken. Zijn vruchtvlees is super zacht en hemels lekker.

Avocado’s zijn tevens één van de weinige vruchten die olie bevatten.

Een deze olie zorgt er voor dat we meer opgeslagen lichaamsvet verbranden en makkelijker gewicht verliezen.

En niet alleen het vruchtvlees, maar zelfs de pit van deze populaire vrucht is super gezond. Dit laatste is zeker geen fabeltje, maar werd nu zelfs wetenschappelijk aangetoond. Avocado’s komen uit Midden en uit Zuid- Amerika en in de eerste plaats uit het zonnige Mexico.

Makkelijk en snel afvallen met avocado

Zoals we hierboven konden lezen zijn dit zo goed als de enigste vruchten die olie bevatten. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke bron van gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, sterke antioxidanten en onmisbare voedingsvezels.

Voor makkelijker afvallen moet je meer vet verbranden

Soep makenWil je meer vet verbranden en sneller afvallen?  Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.

Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

In avocado’s vind je:

leefnugezonderbuttonGROENEVVitaminen: waaronder vooral  vitamine B6 en vitamine C

leefnugezonderbuttonGROENEVMineralen: zoals kalium, ijzer en foliumzuur

Al deze gezonde voedingsstoffen zorgen voor:

leefnugezonderbuttonGROENEVEen sterker immuunsysteem

leefnugezonderbuttonGROENEVMeer natuurlijke weerstand

leefnugezonderbuttonGROENEVMeer spieren: Die zijn belangrijk tijdens onze afslankkuur. Ze verbruiken immers energie, zelfs in rust.

leefnugezonderbuttonGROENEVSnel herstel van onze spieren na inspanningen

Daarnaast barsten deze vruchten van hoogwaardige eiwitten. Deze spelen een hoofdrol in ons vet verbrandingsproces en bij afslanken.

Afvallen met avocado’s is geen wondermiddel. Dat lukt alleen in een gezond eetpatroon met gezond eten en voldoende beweging.

Avocado’s eten:

leefnugezonderbuttonGROENEVActiveert ons metabolisme: avocado’s zorgen voor een sneller metabolisme of stofwisseling. Hoe actiever ons metabolisme, hoe meer opgeslagen lichaamsvet we verbranden en hoe makkelijker we ons overgewicht kwijt spelen.

leefnugezonderbuttonGROENEVVergroot ons verzadigingsgevoel: als gevolg van de hoge concentratie aan voedingsvezels. Een langer verzadigingsgevoel zorgt voor minder honger, waardoor we automatisch minder eten en afvallen

leefnugezonderbuttonGROENEVMeer spieren: die zijn belangrijk als we meer vet willen verbranden en afvallen. Ze verbruiken immers energie en verbranden calorieën, zelfs in rust

leefnugezonderbuttonGROENEVBrengen ons cholesterol weer in evenwicht: door onze slechte LDL- cholesterol te verlagen. Ook dat zorgt voor gewichtsverlies

leefnugezonderbuttonGROENEVZorgt voor meer energie: waardoor ons vetverbrandingsproces wordt geactiveerd

leefnugezonderbuttonGROENEVMeer gezonde vetten, en vooral  omega 3 vetzuren: die verkleinen ons risico op aderverkalking, en  levensbedreigende hart- en vaatziekten

leefnugezonderbuttonGROENEVSterke botten: door de aanwezigheid van vitamine K

leefnugezonderbuttonGROENEVVerkleinen onze kans op diabetes

leefnugezonderbuttonGROENEVVertragen ons natuurlijk verouderingsproces: en zorgen zo voor een jonge, stralende en fluweelzachte huid

leefnugezonderbuttonGROENEVVerlagen onze bloeddruk: dat hebben we te danken aan de hoge dosis kalium die we in avocado terugvinden

Om optimaal van de vele gezondheidsvoordelen van avocado te genieten, eten we bij voorkeur dagelijks één exemplaar van deze vrucht

Avocado is lekker in guacamole, in al je gezonde groenten- en fruit slaatjes, in je volkoren pasta, deegwaren of in zilvervliesrijst

Zelfs de pit uit de avocado is super gezond

Wetenschappers deden al heel wat onderzoek naar de voordelen van avocado’s eten op onze gezondheid.

Nu blijkt dat de pit van deze vrucht maar liefst tot 70% gezonde voedingsmiddelen bevat.

De pit is erg bitter en smaakt scherp.  Om makkelijk toch alle gezonde voedingsmiddelen en sterke antioxidanten binnen te krijgen, snijden we de pit in vier stukken. Daarna mixen we deze in onze blender.

Dat poeder mengen we bijvoorbeeld onder een zelf gemaakte gezonde smoothie. Kies daarbij voor je favoriete groene bladgroenten en fruit zoals  bessen, ananas, perziken, abrikozen, en kiwi’s om de bittere smaak van het poeder te verdoezelen. . Een halve pit is een goede hoeveelheid voor één smoothie.

Gezond recept: exotische, bitterzoete smoothie met avocado, peer en mango

leefnugezonderbuttonGROENEVDe ingrediënten: kopjes water, of 3 kopjes  (amandel)melk voor een romige smoothie, 1 rijpe peer, 1/2 mango, 1 avocado, een halve gemixte avocado pit, enkele blaadjes spinazie, een eetlepel chiazaad of lijnzaad

leefnugezonderbuttonGROENEVDe bereiding: doe alles in je blender en mix tot een romig drankje. Plaats dit enige tijd in je koelkast. Eet deze zelf gemaakte smoothie bij voorkeur bij je gezond ontbijt.

Jij wilt toch ook meer vet verbranden om makkelijker af te vallen?

Maak dan zeker kennis met het Vet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.

Dat Vet Verliezen 1.0 Programma hielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende? 

vetverliezenbanner